Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοπή πίτας και βραβεύσεις από τους Παλαίμαχους (photos)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου, το βράδυ της Δευτέρας (12/01). Τα   panioni...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου, το βράδυ της Δευτέρας (12/01). Τα panionianea.gr ήταν εκεί.

Η εκδήλωση έγινε στον χώρο της "Λέσχης Φίλων Πανιωνίου" στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και το παρόν έδωσε πλήθος κόσμου, κυρίως -φυσικά- παλιοί ποδοσφαιριστές του συλλόγου που έχουν γράψει ιστορία με την φανέλα του Ιστορικού.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο, ενώ δεν έλειψαν και οι στιγμές συγκίνησης, με τους... άλλοτε πρωταγωνιστές του Πανιωνίου να θυμούνται και να διηγούνται πολλές στιγμές από το κυανέρυθρο παρελθόν τους.

Το Δ.Σ. των Παλαιμάχων, εκτός από την καθιερωμένη κοπή της πίτας, προχώρησε και σε τιμητικές βραβεύσεις. Αναλυτικά βραβεύτηκαν: Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Στάθης Χάιτας, Μπάμπης Σαϊπάς, Κώστας Λαγός, Θανάσης Κουρκουβέλας, Χρήστος Εμβολιάδης, Αχιλλέας Αθανασούλας. Ο Πανελληνιονίκης Παύλου. Ο δημοσιογράφος Γιώργος Ζουρίδης. Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης. Η αντιδήμαρχος κοινωνικής αλληλεγγύης Κλαίρη Δεληγιάννη. Τα μέλη της Πανιώνιας Κίνησης Νίκος Ζαμάνης, Χρήστος Δάρας και Κυριάκος Σκούρας.

Οι... τυχεροί της βραδιάς ήταν οι Αντώνης Μανίκας και Γιάννης Ραγκούσης, στους οποίους έπεσε το φλουρί της πίτας και πήραν ως... σουβενίρ ένα συμβολικό κυανέρυθρο δώρο.

*Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου ευχαρίστησαν θερμά τα ζαχαροπλαστεία "Μελιστάλακτο" για την χορηγία της πίτας και των γλυκών.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες μέσα από τον φακό του panionianea.gr 






















Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης
Φωτογραφίες από τον Παναγιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια