Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μαρουκάκης στα panionianea.gr: «Μεγάλη ομάδα ο Πανιώνιος»

Ο πρώην επιθετικός του Πανιωνίου και νυν της Παναχαϊκής, Ματθαίος Μαρουκάκης, μίλησε στα panionianea.gr τόσο για τον αγώνα Κυπέλλου ανά...

Ο πρώην επιθετικός του Πανιωνίου και νυν της Παναχαϊκής, Ματθαίος Μαρουκάκης, μίλησε στα panionianea.gr τόσο για τον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες όσο και για τον Ιστορικό.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο που είχαν να αντιμετωπίσουν οι "Πατρινοί" στη Νέα Σμύρνη, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πανιώνιο, τον οποίο και χαρακτήρισε ως μεγάλη ομάδα.

Μάλιστα, τόνισε πως έχει δημιουργήσει πολλούς φίλους στην "Πλατεία", ενώ δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στην φετινή σεζόν με την Παναχαϊκή

Αναλυτικά όσα δήλωσε...

Για τον αγώνα Κυπέλλου: 
«Ξέραμε από την αρχή ότι είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα ανώτερου επιπέδου. Πιστεύω όμως ότι στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε πολύ καλά. Κυκλοφορήσαμε την μπάλα και δεν αφήσαμε τον Πανιώνιο να κάνει φάσεις. Στο δεύτερο όταν φάγαμε το γκολ και την κόκκινη πιστεύω ότι τελείωσαν όλα. Από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε να μην πάρει μεγάλη έκταση το σκορ, αφού παίζαμε με ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και ήταν πολύ δύσκολο να την αντιμετωπίσουμε με παίκτη λιγότερο».

Για το πως είδε τον Πανιώνιο, ως αντίπαλος πια:
«Ο Πανιώνιος είναι μία μεγάλη ομάδα και αυτό το ξέρει όλος ο κόσμος. Απλά όταν είσαι επαγγελματίας παίζεις για την ομάδα που ανήκεις. Πάντως, χάρηκα πολύ γιατί μετά από καιρό είδα πολλούς φίλους από τον Πανιώνιο. Εύχομαι στην ομάδα ότι καλύτερο στη συνέχεια της σεζόν».

Για το αν πιστεύει πως μπορούσε να προσφέρει περισσότερα στον Πανιώνιο: 
«Πιστεύω ο καθένας για τον εαυτό του θα έλεγε ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα, αυτό όμως είναι σχετικό. Την χρονική στιγμή που ήμουν μπορεί να μην μπορούσα να προσφέρω περισσότερο, μπορεί όμως και να μπορούσα. Σημασία έχει ότι πέρασα ωραία και δημιούργησα πολλούς φίλους στη Νέα Σμύρνη και μακάρι κάποια στιγμή να συνεργαστώ ξανά με αυτή την μεγάλη ομάδα».

Για την φετινή σεζόν της Παναχαϊκής: 
«Φέτος η Παναχαϊκή έχει μία νεανική ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες και καλό προπονητή. Δεν έχουμε βάλει στόχους, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Απλά η φανέλα της Παναχαϊκής είναι βαριά και πάντα πρέπει να πρωταγωνιστεί»

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια