Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ζαμάνης στα panionianea.gr: «Ήρθαμε για να μείνουμε...»

Αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr παραχώρησε ο Νίκος Ζαμάνης. Ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου μίλησε -...

Αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr παραχώρησε ο Νίκος Ζαμάνης.

Ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου μίλησε -μεταξύ άλλων- για το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει η κυανέρυθρη ΠΑΕ, για τις βελτιώσεις που έχουν υπάρξει στον σύλλογο από πέρυσι, αλλά και για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προηγούμενη διοίκηση, αποκαλύπτοντας πως θα γίνουν κινήσεις ώστε να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη όσοι έχουν "...ρουφήξει το αίμα της ομάδας".

Παράλληλα, εξέφρασε τον προβληματισμό του για την μικρή προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ωστόσο τόνισε χαρακτηριστικά πως "...ο κόσμος τα τελευταία χρόνια δεν ξέρει τι να πιστέψει στην ομάδα, τον είχαν του κλότσου και του μπάτσου".

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Ζαμάνη στα panionianea.gr

-Πως περιμένετε αγωνιστικά την ομάδα στη συνέχεια;

«Πιστεύω ότι η ομάδα θα δέσει τόσο πολύ, που θεωρώ δεν θα έχουμε πρόβλημα στο μέλλον. Θα κοιτάξουμε την σωτηρία μας όσο πιο γρήγορα γίνεται και να έχουμε μία καλή πορεία του χρόνου».

-Μεταγραφικά τι εξελίξεις έχουμε;

«Δεν θέλω να πω κάτι συγκεκριμένο. Γιατί καμιά φορά λες πράγματα που δεν πραγματοποιούνται. Θέλουμε να κάνουμε αυτά που μπορούμε, να δυναμώσουμε εκεί που πονάει η ομάδα και θα δούμε το τι μέλλει γενέσθαι».

-Είστε αισιόδοξος πως ο στόχος θα επιτευχθεί; 

«Ναι. Είμαι αισιόδοξος και ήμουν από την αρχή αισιόδοξος. Δεν μας βοήθησαν όμως κάποια αποτελέσματα, ήμασταν άτυχοι. Είχαμε τελικές προσπάθειες, ήμασταν ευάλωτοι πίσω, όμως πιστεύω αυτό θα διορθωθεί. Ελπίζω η τύχη η οποία μας είχε γυρίσει την πλάτη θα μας δείξει το χαμόγελο της από εδώ και πέρα».

-Στο διοικητικό κομμάτι πως είναι τα πράγματα;

«Παρότι αγωνιζόμαστε εξωγηπεδικά σε δύσκολες συνθήκες, γιατί υπάρχουν πολλά προβλήματα οικονομικά. Οι προηγούμενοι άφησαν την ομάδα με τεράστια οικονομικά προβλήματα. Δεν είμαστε μάγοι για να τα εξυγιάνουμε όλα, αλλά θα αγωνιστούμε να τα λύσουμε. Θα προσπαθήσουμε και πιστεύω ότι θα έχουμε αίσιο τέλος. Πιστεύουμε στην δουλειά μας. Είμαι αισιόδοξος».

-Έχουν υπάρξει βελτιώσεις από την μέρα που ανέλαβε η νέα διοίκηση;

«Διοικητικά έχουν βελτιωθεί από πέρυσι πάρα πολλά. Αν μη τι άλλο πριν έπεφταν οι παίκτες κάτω από την πείνα, δεν πληρωνόντουσαν. Εμείς κοιτάμε να διαχειριστούμε και το τελευταίο ευρώ της ομάδας όσο καλύτερα γίνεται. Λιγότερα λάθη, χωρίς παρεξηγήσεις. Αυτό προσπαθούμε να κανουμε. Έχουμε συσπειρώσει την ομάδα γιατί πληρώνουμε, έχουμε συσπειρώσει την διοίκηση γιατί όλοι μας πιστεύουμε σε αυτό που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε και σε αυτό που ονειρευόμαστε για τον Πανιώνιο. Όλα αυτά έχουν συντελέσει σε μία πολύ καλή εικόνα της ομάδας γενικότερα. Η ομάδα πέρυσι στον πρώτο γύρο ήταν τραγικά τα πράγματα, πήγαμε να την σώσουμε και τα καταφέραμε. Έστω και με δυσκολίες οι παίκτες έδειξαν μεγάλη επιείκεια και αγωνίστηκαν για την φανέλα που τους ανέδειξε και αυτοί που έφυγαν. Αυτοί που έφυγαν όμως, όχι αυτοί που “κλάπηκαν” ή αυτοί που έφυγαν με διαφορετική μορφή από την περασμένη διοίκηση, η οποία πιστεύω ότι θα έχει να λογοδοτήσει σε πάρα πολλά πράγματα».

-Αυτό είναι και κάτι που ρωτάει ο κόσμος. Αν δηλαδή κινηθείτε κατά της προηγούμενης διοίκησης;

«Θα κινηθούμε, αλλά θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι αυτή τη στιγμή δεν μιλάμε γιατί είμαστε οικονομικά πολύ στριμωγμένα και προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε αυτά τα προβλήματα. Θα έρθει ο χρόνος που θα τα απαλύνουμε αυτά τα προβλήματα και θα ασχοληθούμε με αυτούς που έχουν ρουφήξει το αίμα της ομάδας, θα έρθει και η σειρά τους. Η δικαιοσύνη δεν λέει σήμερα, αύριο και μετά από κάποιο διάστημα εδώ θα είναι. Εγώ έχω δώσει το λόγο μου να σωθεί η ομάδα φέτος και όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν. Ότι θα κυνηγηθούν θα κυνηγηθούν. Από μένα σίγουρα. Θα τους στείλω στην δικαιοσύνη και εκείνη θα κάνει την δουλειά της».

-Αν φέτος η ομάδα καταφέρει και πετύχει τον στόχο της, ευελπιστείτε πως τη νέα σεζόν θα είναι σε θέση να κοιτάξει ψηλότερα;

«Δεν θέλω να πω πολλά λόγια, αλλά θα το αποδείξουμε. Σίγουρα θα είναι σε θέση δεν το συζητάμε. Σήμερα μπαίνουν οι βάσεις και του χρόνου θα κοιτάξουμε πιο ψηλά. Και πιστεύω να φτιάξουμε και το θέμα με το αθλητικό κέντρο να λύσουμε και αυτό το πρόβλημα. Θα καταφέρουμε πολλά πράγματα. Ήρθαμε για να μείνουμε. Ανακατευτήκαμε στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας του Πανιωνίου. Πέρυσι που ήρθαμε δεν υπήρχε ευρώ, στην ομάδα ήταν όλα κατησχυμένα. Θέλουμε να πορευόμαστε σωστά. Ελπίζω να μας δικαιώσει και η τύχη και ο χρόνος».

-Το προσεχές Καλοκαίρι εκπνέει το συμβόλαιο του Γιάννου. Έχει γίνει κάποια κίνηση από τον Πανιώνιο;

«Με τον Γιάννου έχουμε μιλήσει, αλλά θα έπρεπε άλλοι να έχουν φτιάξει το συμβόλαιο του από πέρυσι, πράγμα που δεν έκαναν. Εμείς του έχουμε κάνει μία πρόταση και θα δούμε στην πορεία».

-Σας προβληματίζει ότι δεν υπάρχει αυξημένη προσέλευση κόσμου στη Νέα Σμύρνη;

«Με προβληματίζει, αλλά ο κόσμος τα τελευταία χρόνια δεν ξέρει τι να πιστέψει στην ομάδα, τον είχαν του κλότσου και του μπάτσου. Οι προηγούμενοι (σ.σ. διοίκηση) θα μπορούσαν να κάνουν πολλά πράγματα στην ομάδα αν ήταν Πανιώνιο. Δεν ήταν Πανιώνιοι όμως, ήταν κλέφτες μόνο. Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε αυτό που θέλουν οι φίλαθλοι, όσο μπορούμε βέβαια και στις δυνατότητες μας. Πιστεύω ότι μέσα από τα έργα μας θα πειστούν».

Κλείνοντας, θα θέλατε κάτι να προσθέσετε; 

«Θέλω να ευχαριστήσω τα Πανιώνια Νέα για την ενημέρωση προς τον κόσμο του Πανιωνίου. Πιστεύω ότι θα πουν την καθαρή αλήθεια για τον αγώνα μας, ότι έχουμε γίνει μία καθαρή ομάδα και το δείχνουμε στο γήπεδο και πιστεύω να γυρίσουν οι φίλαθλοι μας στο γήπεδο, το έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη. Εμείς δεν θα τον ξεγελάσουμε».

Επιμέλεια-Συνέντευξη: Γιώργος Καρμίρης
Φωτογραφίες: Λυδία Πετροπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια