Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σιώπης στα panionianea.gr: «Ο στόχος θα επιτευχθεί»

O Μανώλης Σιώπης παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr . Ο αμυντικός μέσος του Ιστορικού αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στον...

O Μανώλης Σιώπης παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr.

Ο αμυντικός μέσος του Ιστορικού αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στον αγώνα της Τούμπας, στην εικόνα του Πανιωνίου στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, αλλά και στα θετικά-αρνητικά στοιχεία που έχει δείξει η ομάδα έως τώρα.

Εξέφρασε την αισιοδοξία του πως οι κυανέρυθροι θα πετύχουν τον στόχο τους, μίλησε για την απόφαση του να... έρθει στη Νέα Σμύρνη και έκανε ειδικά αναφορά στο κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια.

Επίσης, δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον κ. Τερεζόπουλο, τον κ. Ουζουνίδη, αλλά και για την συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα σε παίκτες και διοίκηση.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μανώλη Σιώπη στα panionianea.gr

-Μανώλη αν και ο Πανιώνιος ήταν πολύ καλός στην Τούμπα, τελικά δεν μπόρεσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα...

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ήμασταν σαφώς καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του. Πιστεύω ότι κάναμε ένα από τα καλύτερα μας εκτός έδρας ματς. Δεν καταφέραμε να βάλουμε τρίτο γκολ, ενώ είχαμε πολλές ευκαιρίες. Κοιτάμε, όμως, τα λάθη μας να τα διορθώσουμε για να είμαστε καλυτεροι στα επόμενα παιχνίδια».

-O πρώτος γύρος του πρωταθλήματος τελείωσε. Είσαι ικανοποιημένος από την παρουσία του Πανιωνίου;

«Πιστεύω ότι αξίζαμε κάτι περισσότερο. Ήμασταν καλοί, όμως δεν είχαμε την ουσία. Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό, ώστε να εκπληρώσουμε τον στόχο μας, ο οποίος είναι η παραμονή».

-Ποια πιστεύεις ότι ήταν τα θετικά και ποια τα αρνητικά στοιχεία που έχει δείξει έως τώρα η ομάδα;

«Τα θετικά στοιχεία είναι ότι είμαστε καλοί με την μπάλα, έχουμε την κατοχή. Υστερούμε όμως στο θέμα της εμπειρίας, αφού το ρόστερ αποτελείται κυρίως από νεαρά παιδιά. Αυτό όμως θα το βρούμε παιχνίδι με παιχνίδι».

-Τι είναι αυτό που πρέπει να βελτιώσει ο Πανιώνιος;

«Περισσότερη ουσία πρέπει να έχουμε στην τελική μας προσπάθεια και αμυντικά να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη που γίνονται».

-Με την αναμενόμενη μεταγραφική ενίσχυση, πιστεύεις ότι θα βελτιωθεί περισσότερο η ομάδα;

«Πιστεύω ότι ο στόχος θα επιτευχθεί. Όποιο παιδί και να έρθει θα δώσει ότι μπορεί για να πετύχουμε τον στόχο μας».

-Σας αγχώνει ότι φέτος υποβιβάζονται τέσσερις ομάδες; 

«Δεν μας αγχώνει. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα το κάνουμε. Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα μας».

-Πες μου για την απόφαση σου να έρθεις στον Πανιώνιο...

«Από την πρώτη στιγμή που άκουσα ότι με θέλει ο Πανιώνιος δεν το σκέφτηκα καν. Ήξερα ότι θα με βοηθήσει και ότι μπορώ να βοηθήσω και εγώ. Ο Πανιώνιος είναι μία μεγάλη ομάδα και κατευθείαν απάντησα θετικά».

-Πως βρήκες τα πράγματα ερχόμενος στον σύλλογο;

«Όλα είναι πολύ καλά. Το κλίμα, η ομάδα, ο κόσμος. Δεν είχα ξανανιώσει εγώ έτσι. Όλα είναι πολύ καλά. Όπως είπα και πριν είναι μία μεγάλη ομάδα».

-Τι ήξερες για τον Πανιώνιο;

«Πάντα παρακολουθούσα τον Πανιώνιο. Ήξερα ότι είναι η ιστορικότερη ομάδα στην Ελλάδα, ότι έχει δυνατή έδρα, με κόσμο και ήθελα πολύ να έρθω».

-Πως είναι το κλίμα στα αποδυτήρια;

«Λόγω και της ηλικίας μας πιστεύω ότι δεν υπάρχει ανάλογο κλίμα σε καμία άλλη ομάδα. Είμαστε μία οικογένεια και αυτό θα βγαίνει και στα παιχνίδια».

-Η συνεργασία σας με την διοίκηση;

«Πάνε μια χαρά τα πράγματα. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και όλοι θέλουμε να πετύχει τον στόχο του ο Πανιώνιος».

-Θέλω να μου πεις δύο λόγια τόσο για τον κ. Τερεζόπουλο όσο και για τον κ. Ουζουνίδη...

«Ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος και προπονητής. Ήταν άτυχος στα αποτελέσματα και έτσι έφυγε. Εγώ προσωπικά τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και με έφερε στην ομάδα. Τον κ. Ουζουνίδη τον ξέρω από την κοινή μας παρουσία στον Πλατανιά. Μου είχε δώσει την ευκαιρία να παίξω στην Σούπερ Λιγκ. Πιστεύω στις ικανότητες του και θα μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο να πετύχουμε τον στόχο μας».

Επιμέλεια-Συνέντευξη: Γιώργος Καρμίρης
Φωτογραφίες: Λυδία Πετροπούλου

2 σχόλια

  1. http://www.transfermarkt.gr/fiorin-durmishaj/profil/spieler/331672

    Ο ντουμιρσαι δανεικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχας καλη χρονια σε ολους ,αλλη μια καλη συνεντευξη απο ενα αθλητη που τα δινει ολα μεσα στο γηπεδο ,ολοι οσοι μιλησαν στα PANIONIANEA εξηρουν το κλιμα των αποδυτηριων οτι η διοικηση και ο προπονητης τους ειναι μια χαρα ,τωρα το μονο που απομενη εκ μερους των ποδοσφαιριστων με την προσθηκη ισως 1-2 μεταγραφων στο ροστερ , να περιορισουν τα ατομικα τους λαθη ,να παιζουν σε ολα τα παιχνιδια οπως στην Τουμπα και να καταφερουν το συντομοτερο δυνατο και με την βοηθεια των φιλαθλων μας να βγαλουν τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ απο τις τελευταιες θεσεις τισ βαθμολογιας.Ευχη ολων των ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΩΝ γιατην νεα χρονια παντα νικες σε ολα τα αθληματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή