Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γιάννου στα panionianea.gr: «Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας»

Ο πρώτος σκόρερ του Ιστορικού, Απόστολος Γιάννου, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr . Ο 24χρονος επιθετικός εμφανί...

Ο πρώτος σκόρερ του Ιστορικού, Απόστολος Γιάννου, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr.

Ο 24χρονος επιθετικός εμφανίστηκε αισιόδοξος για την... υπόθεση παραμονή του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα, ενώ μίλησε -μεταξύ άλλων- τόσο για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ όσο και για το δικό του συμβόλαιο που εκπνέει το ερχόμενο Καλοκαίρι.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους Δημήτρη Τερεζόπουλο, Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά και στην τωρινή διοίκηση της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Απόστολου Γιάννου στα panionianea.gr:

-Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος φτάνει στο τέλος του. Πως κρίνεις την πορεία της ομάδας;

«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολη χρονιά και συνεχίζει να είναι δύσκολη. Είχαμε κάποια καλά αποτελέσματα στην αρχή, αλλά στην πορεία ίσως λίγο η απειρία, ίσως τα λάθη που κάναμε δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε περισσότερους βαθμούς που θα μπορούσαμε σίγουρα να έχουμε. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα ήμασταν σίγουρα και σε καλύτερη βαθμολογική κατάσταση».

-Οπότε η απειρία θεωρείς ότι έφταιξε και η ομάδα δεν κατάφερε να έχει περισσότερους βαθμούς;

«Πολλά παιδιά αγωνίζονται στην Σούπερ Λιγκ για πρώτη φορά και υπάρχει σίγουρα απειρία. Βέβαια για μένα δεν είναι δικαιολογία, γιατί πρέπει μέσα από τα ματς να μαθαίνουμε και εμείς σε αρκετά ματς έχουμε κάνει λάθη και δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που θα έπρεπε».

-Αγωνιστικά από την εικόνα της ομάδας είσαι ικανοποιημένος;

«Η ομάδα έχει καλή αγωνιστική εικόνα. Παίζουμε ποδόσφαιρο, έχουμε σωστό τρόπο παιχνιδιού, έχουμε την μπάλα, κάνουμε ευκαιρίες, αλλά μας έχει λείψει το αποτέλεσμα».

-Υπάρχει αισιοδοξία πως ο Πανιώνιος θα πετύχει τον στόχο του;

«Υπάρχει και πρέπει να υπάρχει αισιοδοξία, αλλιώς δεν γίνεται τίποτα. Εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητες μας. Έχει έρθει και ο καινούργιος προπονητής ο οποίος βάζει την δική του φιλοσοφία στην ομάδα και πιστεύω ότι στο τέλος θα έχουμε πετύχει τον στόχο μας».

-Δύο λόγια για τον κ. Τερεζόπουλο και τον κ. Ουζουνίδη...

«Ο κ. Τερεζόπουλος είναι ένας πολύ καλός προπονητής με άλλη φιλοσοφία από τους προηγούμενες Έλληνες προπονητές που έχω συνεργαστεί. Θέλει η ομάδα του να παίζει ποδόσφαιρο, να έχει επιθετικό πλάνο. Σίγουρα για εκείνον ήταν η πρώτη φορά στην κατηγορία, είδε πως είναι τα πράγματα ήταν και άτυχος με τα αποτελέσματα. Όσον αφορά τον κ. Ουζουνίδη, σίγουρα έχει μεγάλη εμπειρία. Δεν θέλει να αλλάξει την ομάδα όπως έχει χτιστεί, θέλει να προσθέσει την δική του φιλοσοφία. Νομίζω ότι και η δική του δουλειά αρχίζει και βγαίνει».

-Φέτος αγωνίζεσαι στην κορυφή της επίθεσης και τα πας ιδιαίτερα καλά. Είναι αυτή η θέση που πιστεύεις ότι σου ταιριάζει περισσότερο;

«Η θέση μου είναι πιο πολύ στην κορυφή της επίθεσης ή δεύτερος επιθετικός. Όπου όμως με χρειαστεί η ομάδα θα παίξω. Για μένα είναι πιο εύκολο, μου ταιριάζει περισσότερο να είμαι στην που παίζω τώρα».

-Φαντάζομαι πως είσαι ικανοποιημένος από την απόδοση σου και τα έξι γκολ που έχει σημειώσει...

«Είμαι ικανοποιημένος, αλλά περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν σίγουρα. Απλά θα ήθελα τα γκολ μου να συνδιαζόντουσαν και με νίκες του Πανιωνίου. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να παίρνει η ομάδα τους βαθμούς. Βέβαια σίγουρα είναι θετικό που πετυχαίνω γκολ και θέλω να συνεχίσω έτσι και παράλληλα η ομάδα να παίρνει νίκες».

-Ο σύλλογος διοικητικά έχει αλλάξει από πέρυσι. Πως βιώνεις εσύ την κατάσταση; 

«Καμία σχέση δεν υπάρχει με πέρυσι. Φέτος υπάρχει μία διοίκηση που είναι δίπλα μας και ξέρει τι θέλουμε και μας δίνει αυτά που χρειαζόμαστε. Η συνεργασία που υπάρχει είναι άψογη. Οι άνθρωποι προσπαθούν να φέρουν τον Πανιώνιο εκεί που πρέπει. Η δική μας δουλειά είναι να σώσουμε την ομάδα».

-Ο προσωπικός σου στόχος;

«Θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς. Να παίζω καλά, να βάζω γκολ και να βοηθάω την ομάδα μου».

-Το συμβόλαιο σου με τον Πανιώνιο εκπνέει το Καλοκαιρί. Υπάρχουν συζητήσεις με την ομάδα γι' αυτό το θέμα;

«Υπάρχουν συζητήσεις με την ομάδα, ακόμα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο. Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε όλοι να σωθεί ο Πανιώνιος. Εγώ είμαι παίκτης του Πανιωνίου σίγουρα μέχρι το τέλος της χρονιάς και θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο γίνεται».

-Έχεις κάτι εσύ στο μυαλό σου;

«Ειλικρινά ακόμα δεν το έχω βάλει στο μυαλό μου. Πιο πολύ σκέφτομαι τα παιχνίδια, γιατί η πορεία είναι δύσκολη».

-Η ομάδα αγωνίζεται τώρα με τον ΠΑΟΚ στην Τουμπά. Πως περιμένεις το ματς; 

«Είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα πάμε για να πετύχουμε ότι μπορούμε. Με σοβαρότητα και συγκέντρωση θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε κάτι καλό».

-Το μήνυμα σου για το νέο έτος;
«Υγεία, αγάπη σε όλο τον κόσμο και περιμένω από τον κόσμο της ομάδας να είναι κοντά μας, γιατί αποτελεί μεγάλη βοήθεια για όλους μας».

Επιμέλεια-Συνέντευξη: Γιώργος Καρμίρης
Φωτογραφίες: Λυδία Πετροπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια