Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μασούρας στα panionianea.gr: «Τα δώσαμε όλα...»

Για την πρόκριση του Ιστορικού στην φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr ο Γιώργος Μασούρας. Ο σκό...

Για την πρόκριση του Ιστορικού στην φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr ο Γιώργος Μασούρας.

Ο σκόρερ του Πανιωνίου στον επαναληπτικό αγώνα με την Βέροια, χαρακτήρισε σημαντική την πρόκριση, τονίζοντας πως θα βοηθήσει ψυχολογικά την ομάδα ενόψει της συνέχειας.

Παράλληλα, ανέφερε πως οι κυανέρυθροι έχουν ποιοτικό ρόστερ, κάτι που φάνηκε και στον αγώνα της Βέροιας, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το ερχόμενο πολύ σημαντικό παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στον Πανθρακικό.

Αναλυτικά ο Γιώργος Μασούρας δήλωσε στα panionianea.gr…

Για την πρόκριση επί της Βέροιας: «Είναι πολύ σημαντική η πρόκριση που καταφέραμε να πάρουμε. Ήμασταν ομάδα και τα δώσαμε όλα στο γήπεδο. Αυτή η επιτυχία θα μας βοηθήσει σίγουρα και ψυχολογικά για την δύσκολη συνέχεια που έχουμε μπροστά μας».

Για την καλή εικόνα της ομάδας παρά τις πολλές αλλαγές: «Η ομάδα έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ, αυτό φάνηκε και στο ματς με την Βέροια. Θέλαμε να ξεκουράσουμε τα παιδιά που έχουν τραβήξει το κουπί όλο αυτό το διάστημα και πιστεύω τα καταφέραμε επάξια».

Για την δική του παρουσία: «Είναι μια γενικότερη εικόνα που δείχνουν όλοι οι παίχτες στην ομάδα. Είμαστε όλοι επαγγελματίες και δουλεύουμε για τον κοινό μας στόχο, αυτόν της παραμονής».

Για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Πανθρακικό για το πρωτάθλημα: «Σίγουρα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, όμως πιστεύω ότι εξαρτάται από την δική μας απόδοση καθαρά η έκβαση του αγώνα. Πιστεύω πως θα είμαστε νικητές»

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια