Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παναγιωτοπούλου στα panionianea.gr: «Πιστεύω στην ομάδα μας»

Για την πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Κρόνου μίλησε στα panionianea.gr η Μαρία Παναγιωτοπούλου. Η αρχηγός της ομάδας μπάσκετ...

Για την πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Κρόνου μίλησε στα panionianea.gr η Μαρία Παναγιωτοπούλου.

Η αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού στάθηκε στην αξία που είχε το «διπλό» στον Άγιο Δημήτριο, όμως δεν… πετάει και στα σύννεφα, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- πως «…συνεχίζουμε με το κεφάλι χαμηλά».

Αρχικά η έμπειρη σέντερ του Πανιωνίου ανέφερε:
«Ήταν πραγματικά μία πολύ σημαντική νίκη. Προερχόμασταν από τη διακοπή των Χριστουγέννων και συνήθως οι διακοπές αποσυντονίζουν λίγο τις ομάδες. Αντιμετωπίζαμε τον Κρόνο που ήταν αήττητος και μάλιστα εκτός έδρας και έτσι η επικράτηση μας αποκτά μεγαλύτερη αξία».

Στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμα. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και συνεχίζουμε με το κεφάλι χαμηλά. Πιστεύω στην ομάδα μας και είμαι αισιόδοξη πως θα τα πάμε πολύ καλά. Αρκεί να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και την ίδια αποφασιστικότητα».

Τέλος, υπογράμμισε:
«Μπορεί να είμαστε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αλλά δεν πετάμε και στα σύννεφα. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας. Η εμπειρία μου γενικότερα αλλά και από την περασμένη σεζόν έχει δείξει πως οι ομάδες είναι απρόβλεπτες και κάθε εβδομάδα στα αποτελέσματα υπάρχει από μία έκπληξη».

*Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία του μπάσκετ.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια