Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι ευχές των ποδοσφαιριστών για το νέο έτος στα panionianea.gr

Τις ευχές τους για το νέο έτος έδωσαν μέσω του panionianea.gr δεκαπέντε ποδοσφαιριστές του Ιστορικού. Το 2014 έφυγε, με το 2015 πλέον ...

Τις ευχές τους για το νέο έτος έδωσαν μέσω του panionianea.gr δεκαπέντε ποδοσφαιριστές του Ιστορικού.

Το 2014 έφυγε, με το 2015 πλέον να είναι γεγονός! Τα panionianea.gr ήρθαν σε επικοινωνία με παίκτες του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου, οι οποίοι με μεγάλη χαρά έδωσαν τις ευχές τους προς όλο τον κόσμο...

Αναλυτικά οι ευχές των κυανέρυθρων ποδοσφαιριστών

Βαγγέλης Οικονόμου: Το 2015 να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα, νέες προσδοκίες και να αφήσει στο παρελθόν τις πίκρες. Να βλέπουμε μπροστά και να χαμογελάμε.

Χρήστος Τασουλης: Εύχομαι στην οικογένεια του Πανιωνίου υγεία και προπάντων στους συμπαίκτες μου καλή Πρωτοχρονιά. Το νέο έτος να φέρει πολλούς βαθμούς για την ομάδα και λιγότερα προβλήματα για όλους.

Μανώλης Σιώπης: Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και καλή καρδιά. Εύχομαι χαρά και ευτυχία σε όλο τον κόσμο.

Νίκος Παντιδος: Εύχομαι να υπάρχει υγεία και χαρά σε όλο τον κόσμο. Να είμαστε μονιασμένοι όλοι μεταξύ μας. Φυσικά το νέο έτος εύχομαι να πάνε όλα καλά για τον Πανιώνιο.

Νίκος Παπαδοπουλος: Εύχομαι το 2015 να φέρει υγεία και εξέγερση. Ότι καλύτερο και για την ομάδα μας.

Μάκης Γκέζος: Το νέο έτος εύχομαι να έχει υγεία και αγάπη για όλο τον κόσμο. Στην ομάδα μας να φέρει επιτυχίες, να πετύχουμε τον στόχο μας και να είμαστε μακριά από τα προβλήματα.

Βασίλης Μπούζας: Το 2015 εύχομαι να φέρει υγεία και ευτυχία σε όλους. Καλές και όμορφες γιορτές στον κόσμο.

Δημήτρης Κολοβός: Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία. Το καινούργιο έτος να έχει μόνο χαρές για όλους τους ανθρώπους.Υγεία, ευτυχία και αγάπη.

Ξενοφών Πάνος: Χαρούμενο το 2015 με υγειά και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Επίσης εύχομαι η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους που έχουμε θέσει.

Δαμιανός Γκίνη: Εύχομαι τον νέο χρόνο να είμαστε πιο τυχεροί. Καλή Πρωτοχρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο.

Δημήτρης Χατζηισαϊας: Καλή χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα. Αγάπη, ευτυχία και πολλά χαμόγελα και εύχομαι με τη νέα χρονιά κάθε επιτυχία στην ομάδα μας.

Παύλος Μητρόπουλος: Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο υγεία, αγάπη, χαρά και το νέο έτος να φέρει στον καθένα ότι επιθυμεί. Για την ομάδα εύχομαι να πετύχουμε τον στόχο μας και να πάμε όσο καλύτερα γίνεται.

Λεωνίδας Αργυρόπουλος: Χρόνια πολλά με υγεία πάνω απ' όλα και μόνο χαρές να φέρει ο νέος χρόνος.

Γιώργος Μασούρας: Χρόνια πολλά με υγεία. Να είστε όλοι ευτυχισμένοι με τις οικογένειες σας.. Καλή χρονιά με κάθε επιτυχία σε όλους τους στόχους μας.

Μάνος Καλογεράκης: Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους. Υγεία και αγάπη για το νέο έτος.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια