Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νίκη-χρυσάφι για τον Ιστορικό!

Πολύ σημαντική νίκη επί του Πανθρακικού με 2-1 πέτυχε ο Ιστορικός στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψε...



Πολύ σημαντική νίκη επί του Πανθρακικού με 2-1 πέτυχε ο Ιστορικός στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη σε γενικές γραμμές ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της, προηγήθηκε με 2-0, όμως το γκολ του Τζάνη έφερε με άγχος το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Οι κυανέρυθροι με αυτή τους τη νίκη μείωσαν την διαφορά από τον Πανθρακικό στους δύο βαθμούς, με τον Πανιώνιο βέβαια να έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο (σ.σ. εκτός με Εργοτέλη).

Τα γκολ για τον Ιστορικό σημείωσαν οι Μητρόπουλος και Γιάννου.

Το παιχνίδι

Ο Ιστορικός μπήκε αποφασισμένος από το ξεκίνημα του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 1ο λεπτό κατάφερε να πάρει «κεφάλι» στο σκορ.

Ο Χρήστος Τασουλής έκανε την κούρσα από τα αριστερά γύρισε όμορφα την μπάλα στην περιοχή του Πανθρακικού και ο Μητρόπουλος με όμορφο πλασέ στη κίνησε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασιάδη για το 1-0.

Ο Ιστορικός δεν πάτησε… φρένο και τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Φούντας έκλεψε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή του Πανθρακικού και την κουβάλησε αρκετά, μέχρι το ημικύκλιο, αλλά το σουτ του ήταν άστοχο.

Οι κυανέρυθροι και στα επόμενα λεπτά είχαν τον έλεγχο του αγώνα και κυρίως από τα πλάγια προσπαθούσαν να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Αθανασιάδη.

Στο 30’ ο Μπουμάλ έβγαλε όμορφη κάθετη πάσα στον Γιάννου, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα του Πανθρακικό όμως η προβολή του πέρασε άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Πανθρακικό στην πρώτη του ουσιαστική επιθετική ενέργεια έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια. Ο Μπαϊκαρά έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, με την μπάλα με τον αέρα που είχε να παίρνει παράξενα φάλτσα, με αποτέλεσμα να δυσκολέψει τον Παπαδόπουλο που την έδιωξε με γροθιές, και ο Ίγκορ με μονοκόματο σουτ σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Η συνέχεια δεν επιφύλασσε κάτι ιδιαίτερο με το 1-0 να μένει έως το τέλος του ημιχρόνου.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη στα πρώτα λεπτά της «επανάληψης» πίεσε ψηλά τον αντίπαλο και στο 48’ είχε μία καλή στιγμή, με το σουτ του Κόρμπου να περνάει άουτ.

Ο Ιστορικός ήταν αποφασισμένος να πετύχει και δεύτερο τέρμα και στο 55’ τα κατάφερε.

Οι κυανέρυθροι κέρδισαν φάουλ έξω δεξιά από την περιοχή του Πανθρακικού και το εκτέλεσαν με την κομπίνα… αλλά Βέροια! Ο Μπουμάλ έσπασε ωραία την μπάλα στον Φούντα, αυτός την γύρισε μέσα στην μικρή περιοχή και ο Γιάννου με «άγγιγμα» στην μπάλα την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0.

Επτά λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την… απάντηση. Η μπάλα χάθηκε στον χώρο του κέντρου από τον Κολοβό ο Πανθρακικός έφυγε στην αντεπίθεση, με τον Ντιγκινί να κάνει την σέντρα και τον Τζάνη με κεφαλιά να μειώνει σε 2-1.

Στο επόμενο λεπτό ο Πανιώνιος είχε δοκάρι, μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μπουμάλ, η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Αθανασιάδη.

Στο 69’ ο Σιώπης πέρασε όμορφη πάσα στον Φούντα, όμως το σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ.

Τα επόμενα λεπτά έφεραν άγχος στην Νέα Σμύρνη, όμως η αντίδραση των παικτών του Ουζουνίδη ήταν σωστή και τελικά ήρθε η πολύτιμη νίκη.

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Ρισβάνης, Πάνος, Μητρόπουλος, Κόρμπος, Κολοβός (68’ Σιώπης), Μπουμάλ (81’ Μασούρας), Φούντας (90’ Μπακασέτας), Γιάννου.

Πανθρακικός: (Ρόκα): Αθανασιάδης, Μελίσσης, Μεχία, Τσουμάνης, Μπαϊκαρά (62’ Μπάλτα), Ποτουρίδης, Ρομέου (79’ Ροτζέριο), Εμπόου, Τζάνης (73’ Χασομερης), Ντιγκινί, Ιγκόρ.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια