Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Διεθνές Τουρνουά Τζούντο «MAUBEUGE – FRANCE»

Διεθνές Τουρνουά Τζούντο «MAUBEUGE – FRANCE»judo galliaΤο Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 διεξήχθη στην πόλη Maubeuge της βόρειας Γαλλίας το 1...

Διεθνές Τουρνουά Τζούντο «MAUBEUGE – FRANCE»judo galliaΤο Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 διεξήχθη στην πόλη Maubeuge της βόρειας Γαλλίας το 18ο διεθνές τουρνουά τζούντο παίδων-κορασίδων Α΄ και Εφήβων-Νεανίδων, που διοργάνωσε ο αθλητικός σύλλογος «AJ 59», του οποίου ηγείται ο χρυσός παγκόσμιος πρωταθλητής 2014 στο judo βετεράνων και ήδη κάτοχος 6ου νταν, M. Halabi.

Στο τουρνουά συμμετείχαν 500 αθλητές από συλλόγους δέκα χωρών, μεταξύ των οποίων, οι περισσότεροι σύλλογοι της βόρειας Γαλλίας, σύλλογοι από τις Κάτω Χώρες, τη Γερμανία, την Ιταλία, καθώς και από την Αλγερία.

Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. ήταν ο μοναδικός σύλλογος από την Ελλάδα που πήρε μέρος στη διοργάνωση αυτή και η πρώτη ελληνική αποστολή που συμμετείχε ποτέ στα 18 συναπτά έτη που διεξάγεται το τουρνουά αυτό κι έχει καθιερωθεί ως θεσμός στη βορειοδυτική Ευρώπη.

Ο Πανιώνιος κατέβηκε με πέντε αθλητές, οι οποίοι, όλοι ανεξαιρέτως, πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, τιμώντας τον Σύλλογο και τη γαλανόλευκη με δύο πρωτιές και πολύ καλές θέσεις.

Ειδικότερα, η Μυρτώ Κατσούλη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των -57 κιλών κορασίδων Α΄ και ο Γιάννης Χρυσάκης επίσης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των -55 κιλών παίδων Α΄. Ο Δημήτρης Ανδρίτσος κατετάγη 5ος στην κατηγορία των -73 κιλών εφήβων, ενώ από δύο νίκες σημείωσαν η Αγγελική Παπαστάμου στην κατηγορία των -57 κιλών νεανίδων και ο Θάνος Αρβανίτης στην κατηγορία των -60 κιλών εφήβων αντίστοιχα

.Στη διοργάνωση έδωσαν το παρόν ο υπεύθυνος τζούντο της βόρειας Γαλλίας και η υπεύθυνη αθλητισμού του Δήμου του Maubeuge, οι οποίοι δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το υψηλό επίπεδο των αθλητών μας, αλλά και την παρουσία του Συλλόγου μας σε ένα τουρνουά τόσο μακριά από την Ελλάδα, ενώ με πολύ θερμά λόγια εκφράστηκε για όλη την ελληνική ομάδα και ο γάλλος αρχιπροπονητής κ. Halabi.

Η αποστολή μας προσέφερε στον διοργανωτή σύλλογο, σε ένδειξη φιλίας και αθλητικού πνεύματος, το λάβαρο του Πανιωνίου και διάφορα άλλα ενθύμια. Επιπλέον, προβάλλοντας την υψηλή κοινωνική ευαισθησία του Π.Γ.Σ.Σ. και την προσήλωσή του στις ανθρωπιστικές αξίες, δωρίσαμε στον αρχιπροπονητή του γαλλικού συλλόγου μία κυανέρυθρη μπλούζα με το έμβλημα της ομάδας και το εθνόσημο, με τυπωμένο από κάτω το διεθνές μήνυμα αλληλεγγύης προς τους Γάλλους “JE SUIS CHARLIE”, εκφράζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τη συμπαράστασή μας στο πένθος του γαλλικού λαού από τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στη χώρα.

Ο κ. Halabi τη φόρεσε αμέσως και φωτογραφήθηκε μαζί μας συγκινημένος από τη χειρονομία αυτή! Με ενθουσιασμό μάλιστα μάς υποσχέθηκε ότι ο σύλλογός του θα στείλει αθλητές στο επόμενο «PANIONIOS CUP» που έχει καθιερώσει και διοργανώνει προς το τέλος κάθε έτους το τμήμα JUDO του Π.Γ.Σ.Σ.!Συγχαρητήρια στους αθλητές μας, στον προπονητή Γιώργο Φραγγελάκη, στους βοηθούς του, στους εφόρους Σταύρο Κατσούλη και Θεόδωρο Αρβανίτη που συνόδευσαν την ομάδα, καθώς και σε όλους τους συντελεστές της μοναδικής αυτής Πανιώνιας αποστολής!

Δεν υπάρχουν σχόλια