Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κρίμα και άδικο...

Ο Πανιώνιος ήταν πολύ καλύτερος από τον ΠΑΟΚ, όμως δύο αμυντικές αδράνειες και η διαιτησία του Δελφάκη δεν του επέτρεψαν να φύγει με ένα ...

Ο Πανιώνιος ήταν πολύ καλύτερος από τον ΠΑΟΚ, όμως δύο αμυντικές αδράνειες και η διαιτησία του Δελφάκη δεν του επέτρεψαν να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το γήπεδο της Τούμπας (σ.σ. ήττα με 3-2).

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ με Γιάννου και Κολοβό, είχε πολλές καλές ευκαιρίες στον αγώνα, ωστόσο τα γκολ που δέχτηκε από στημένες φάσεις, αλλά και το ανύπαρκτο πέναλτι που καταλόγισε για τον ΠΑΟΚ ο Δελφάκης, του στέρησαν το δικαίωμα να πάρει -έστω- τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μάλιστα στο 89' ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Οικονόμου ως οφσάιντ. Στο ριπλέι όμως φάνηκε καθαρά πως ο αμυντικός του Πανιωνίου ήταν στην ίδια ευθεία με τον παίκτη των γηπεδούχων!

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο Πανιώνιος, λόγω αποβολής του Ιμπαγάσα με δεύτερη κίτρινη κάρτα

Το παιχνίδι

Οι παίκτες του Ουζουνίδη δεν το έβαλαν κάτω και στο 11’ ευτύχισαν να κερδίσουν πέναλτι, με τον Κολοβό. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση, διάλεξε την σωστή γωνία και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Πανιώνιο.

Η συνέχεια βρήκε τον Ιστορικό να ελέγχει τον αγώνα, με τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να βγάλει ευκαιρίες.

Μάλιστα, στο 22' ο Μπουμάλ έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα, όμως νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Ιτάνζ.

Στο 30’ όμως ο Πανιώνιος πλήρωσε μία ακόμη αμυντική του αδράνεια σε στημένη φάση των γηπεδούχων, με τον Μαντούρο να κάνει το 2-2 μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρατς.

Ο Πανιώνιος παρά την ισοφάριση είχε τον έλεγχο του αγώνα και στο 43' έχασε μία ακόμη σημαντική ευκαιρία, όταν ο Γιάννου έκανε το σουτ στη κίνηση, με τον Ιτάνζ να λέει εκ νέου "όχι".

Έτσι το 2-2 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Και στο δεύτερο μέρος η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στον Ιστορικό, όπου στο 57' το σουτ του Κολοβού πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα, στο 59', νέα ευκαιρία για τον Πανιώνιο, με τον Γιάννου να μπαίνει στην περιοχή, αλλά να χάνει το τετ-α-τετ με τον Ιτάνζ.

Στα επόμενα λεπτά ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του, όμως ο Πανιώνιος είχε εξαιρετική αμυντική λειτουργία, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να απειλήσουν .

Στο 70' όμως ο διαιτητής Δελφάκης είδε πέναλτι (σ.σ. μάλλον μόνο αυτός) σε διεκδίκηση της μπάλας ανάμεσα στον Οικονόμου και τον Παπαδόπουλο. Υπόδειξη που έφερε πολύ έντονες διαμαρτυρίες από τους κυανέρυθρους.

Μάλιστα, η φάση... εξόργισε και τον συνήθως ήρεμο Ιμπαγάσα, ο οποίος και διαμαρτυρήθηκε στον Παπαδόπουλο, για τον λόγο με τον οποίο έπεσε τόσο εύκολα στον αγωνιστικό χώρο!

Τελικά ο Αθανασιάδης που εκτέλεσε το πέναλτι "νίκησε" τον Παπαδόπουλο και έκανε το 3-2 για την ομάδα του.

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος πείσμωσε, έκλεισε τον ΠΑΟΚ στα καρέ του και προσπάθησε να πετύχει το  γκολ της ισοφάρισης. Στην εξέλιξη της φάσης ο Κολοβός έκανε ένα σουτ, με τον Ιτάνζ ξανά να διώχνει.

Στο 88' ο Δελφάκης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ιμπαγάσα, για μαρκάρισμα του Αργεντινού στον Κίτσιου.

Αν και ο Πανιώνιος έπαιζε με παίκτη λιγότερο, συνέχισε την προσπάθεια για να φέρει το ματς στα ίσια και στο 89' ο Οικονόμου με ωραία προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Γκολ όμως που ακυρώθηκε, καθώς ο επόπτης έκρινε πως υπήρχε οφσάιντ. Το ριπλέι της φάσης όμως έδειξε ότι τόσο ο παίκτης του Ιστορικού όσο και αυτός του ΠΑΟΚ βρισκόντουσαν στην ίδια ευθεία, πράγμα που σημαίνει πως το γκολ έπρεπε να μετρήσει!!!

Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε, το σκορ δεν άλλαξε και ο Πανιώνιος έμεινε με την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε, χωρίς ωστόσο να πάρει βαθμούς!

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ιτάνζ, Κίτσιου, Σκόνδρας, Βίτορ, Ρατς, Κάτσε, Τζανδάρης (66' Γκολάσα), Μαντούρο, Σαλπιγγίδης (66' Παπαδόπουλος), Περέιρα (90' Σαββίδης), Αθανασιάδης.

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής (86' Μασούρας), Οικονόμου, Παντίδος, Αργυρόπουλος (90+ Ρισβάνης), Σιώπης (76' Φούντας), Μητρόπουλος, Μπουμάλ, Κολοβός, Ιμπαγάσα, Γιάννου.

Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Αναστόπουλος, Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΟΙ
    ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ
    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΑΣΤΕ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑ-
    ΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ....
    ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ματς αυτό χαθηκε εξαιτιας της προκλητικης διαιτησίας. Αν αντι για τον παοκ ηταν ο ολυμπιακος ,ο παο ή η αεκ , θα είχε γινει χαμος. ΤΡΙΑ ηταν τα γκολ που πετυχε η ομαδα και οχι δυο οπως επισης ο παοκ ισοφαρισε με ανυπαρκτο πενταλτυ.
    Τελος , για τη νεα χρονια θα ήθελα με τη σειρα μου να στειλω ενα μηνυμα προς τους οπαδους της ομαδας μας :
    Με λιγη προσπαθεια ακομα , θα καταφερουμε να φερουμε την ομαδα στην τελευταια θεση των εισητηριων του πρωταθλήματος. Οτι δεν καταφερνουν οι παικτες και οι προπονητες της ομαδας , είναι ετοιμοι να το καταφερουν οι οπαδοι της. Μετα μιλαμε για Μεγαλη ομαδα με ιστορια, απαιτουμε μεταγραφες κτλ κτλ........
    Μπραβο μας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή