Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοροπούλης: «Θλιβερές εικόνες, Πανιώνια ψυχή τα παιδιά»

Για τα άσχημα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα Νέων του Ιστορικού με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τη σημαντική νίκη της ομάδας μίλησε σ...

Για τα άσχημα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα Νέων του Ιστορικού με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τη σημαντική νίκη της ομάδας μίλησε στα panionianea.gr ο Δημήτρης Κοροπούλης.

Ο προπονητής του Πανιωνίου έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη-ανατροπή επί του ΠΑΟ, ενώ αναφερόμενος στην επίθεση των οπαδών των "πράσινων" τόνισε -μεταξύ άλλων- πως «...τέτοιες θλιβερές εικόνες μας στεναχωρούν όλους».

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Κοροπούλη:

«Αρχικά θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Οι παίκτες μου έδειξαν Πανιώνια ψυχή. Αυτή είναι η εικόνα των παιδιών που θέλουμε να βλέπουμε. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, όμως με πίστη και αγωνιστικότητα καταφέραμε να ανατρέψουμε το σκορ κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο και να πάρουμε τη νίκη. Δυστυχώς όμως οι άσχημες καταστάσεις που συνέβησαν ήρθαν σε αντίθεση με την αγωνιστική εικόνα του αγώνα και αμαύρωσαν τη νίκη μας. Τέτοιες θλιβερές εικόνες μας στεναχωρούν όλους και δεν αρμόζουν σε έναν αγώνα ακαδημιών. Δεν μπορούν να καταλάβουν κάποιοι πως μιλάμε για νέα παιδιά. Δεν είναι δυνατόν να γίνονται τέτοια πράγματα».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια