Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αναστασίου: «Η τύχη δεν ήταν μαζί μας»

Την άποψη του ότι ο Παναθηναϊκός ήταν μέτριος στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος ήταν ανώτερος από τον Πανιώνιο εξέφρασε ο Γιάννης ...

Την άποψη του ότι ο Παναθηναϊκός ήταν μέτριος στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος ήταν ανώτερος από τον Πανιώνιο εξέφρασε ο Γιάννης Αναστασίου.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε στη συνέντευξη Τύπου:

"Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς. Όμως είχαμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και ψυχολογία, μετά τις τελευταίες νίκες. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν απειλητικοί και αρκεστήκαμε στον έλεγχο. Δεν απειληθήκαμε εκτός από ένα σουτ του Μπουμάλ, που δυστυχώς μπήκε γκολ.

Η τύχη δεν ήταν μαζί μας. Ήταν ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο. Στο β’ μέρος ρισκάραμε, παίξαμε πιο επιθετικά. Υπήρχε μία ομάδα στο γήπεδο και χάσαμε πολλές φάσεις, δεν θυμάμαι πόσες. Σε αυτό το επίπεδο όταν δεν κάνεις γκολ, δεν νικάς. Παράλληλα, με το πέναλτι θα μπορούσαμε να χάσουμε.

Το πέναλτι δεν ξέρω πως το είδατε εσείς, γιατί αν πω κάτι θα φανεί ότι γκρινιάζω. Ο διαιτητής είπε ότι έτσι το είδε. Μακάρι να τα βλέπουν σε όλα τα παιχνίδια όπως πρέπει".


Δεν υπάρχουν σχόλια