Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βετούλας: «Ελέγξαμε ρυθμό»

Ο Απόλλωνας Πάτρας πήρε την εκτός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου και ο Νίκος Βετούλας θέλησε να αφιερώσει την επιτυχία της ομάδας του στον ...

Ο Απόλλωνας Πάτρας πήρε την εκτός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου και ο Νίκος Βετούλας θέλησε να αφιερώσει την επιτυχία της ομάδας του στον συνεργάτη του, Κώστα Ρακιντζή.

«Θα ήθελα να δώσω συλλυπητήρια στον Κώστα (Ρακιντζή, άμεσο συνεργάτη του), ο οποίος το πρωί «έχασε» τον πατέρα του και παρά το ατυχές αυτό γεγονός, προτίμησε να μείνει κοντά στην ομάδα. Τον ευχαριστούμε όλοι, όλος ο σύλλογος», είπε αρχικά ο προπονητής του Απόλλωνα και πρόσθεσε:

«Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, ξέραμε πως ο Βαγγέλης (Αλεξανδρής) έχει αλλάξει το πρόσωπο του Πανιωνίου. Πως η ομάδα του παίζει καλή άμυνα και προσπαθεί να ελέγξει το ρυθμό, μαζί και ότι έχει πολύ inside game με τους Αμερικανούς, αλλά και περιφερειακό παιχνίδι. Η απώλεια του Χάνκοκ ήταν μεγάλη. Ελέγξαμε το ρυθμό και τα ριμπάουντ και στο τέλος θα έπρεπε να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε, να μη ρισκάρουμε τόσο πολύ. Να τελειώναμε το ματς πιο εύκολα. Είχαμε φτάσει πολλές φορές κοντά στο «διπλό» και τα καταφέραμε να το πάρουμε.

Εύχομαι στον Βαγγέλη καλή τύχη και να υλοποιήσει το στόχο, να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία. Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος, υπό την έννοια ότι ξεκίνησε αργά τη στελέχωση».

Ο Γάιος Σκορδίλης, συμπλήρωσε με τη σειρά του: «Το παιχνίδι αυτό ήταν η τελευταία ευκαιρία που είχαμε, για να πάρουμε «διπλό» στον πρώτο γύρο. Το θέλαμε πολύ. Πολλές φορές φτάσαμε κοντά, αλλά δεν τα είχαμε καταφέρει. Ξέραμε ότι το ματς θα είναι δύσκολο, γιατί ο Πανιώνιος ήθελε πολύ τη νίκη, ώστε να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Το παιχνίδι είχε διακυμάνσεις. Μείναμε συγκεντρωμένοι έως το τέλος. Ο Νίκος έβαλε τις βολές και νικήσαμε. Θέλω να πω θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Ρακιντζή, για το θάνατο του πατέρα του. Ήταν κοντά μας και τον ευχαριστούμε για αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια