Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λάθη και... ήττα!

Ο Πανιώνιος σε ένα ακόμη παιχνίδι πλήρωσε τα αμυντικά του λάθη, γνωρίζοντας έτσι την βαριά ήττα με 3-0 από τον Πλατανιά στα Χανιά. Η ο...

Ο Πανιώνιος σε ένα ακόμη παιχνίδι πλήρωσε τα αμυντικά του λάθη, γνωρίζοντας έτσι την βαριά ήττα με 3-0 από τον Πλατανιά στα Χανιά.

Η ομάδα του Ουζουνίδη φανέρωσε για μία ακόμη φορά αμυντικές αδράνειες, δεν μπόρεσε να κάνει γκολ τις ευκαιρίες που είχε και έτσι μοιραία δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα.

Δύο δοκάρια για τον Ιστορικό με τους Κολοβό, Μπουμάκ και κόκκινη κάρτα για τον Οικονόμου στο 59ο λεπτό.

Πλέον στο παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο ο Πανιώνιος πρέπει να πάρει οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα, ώστε να μπορεί να κοιτάει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την δύσκολη συνέχεια που έχει στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, είχε ενέργεια και προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό του.

Οι κυανέρυθροι, κυρίως, με τον Μπουμάλ, είχαν τελικές ενέργειες, ωστόσο δεν μπόρεσαν να βρουν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.

Μετά το πρώτο 20λεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και ήταν αυτοί που πήραν τον έλεγχο του αγώνα, δημιουργώντας μάλιστα και κάποιες ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να βρίσκουν «δίχτυα».

Έτσι, το 0-0 έμεινε έως το τέλος του ημιχρόνου.

Στην «επανάληψη» και πάλι ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που μπήκε δυνατά και στο 50’ έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.

Η μπάλα μετά από κόντρες έφτασε στον Κολοβό, που έκανε το διαγώνιο πλασέ από αριστερά, με την μπάλα να σταματά στο δεξί δοκάρι του Ολιμπά.

Πέντε λεπτά αργότερα η μπάλα… τιμώρησε τον Ιστορικό, με τον Πλατανιά να είναι πιο εύστοχος στην δική του τελική προσπάθεια, ανοίγοντας το σκορ.

Ο Αποστολόπουλος έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Ρισβάνης δεν απομάκρυνε την μπάλα, όπως ούτε και ο Παντίδος, με τον Τόρες να τροφοδοτεί τον Μιλούνοβιτς και αυτός με πλασέ έκανε το 1-0.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Πανιώνιο, στο 59’ έμεινε και με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Οικονόμου αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας έτσι την ομάδα με 10.

Τα επόμενα λεπτά βρήκαν τον Πλατανιά να έχει πλέον την ψυχολογία και έτσι στο 70’ οι Κρητικοί έφτασαν στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος.

Ο Γουνδουλάκης έδωσε στον Τετέ, αυτός έκανε ωραία ενέργεια, μπήκε στην περιοχή, γύρισε για τον Γουνδουλάκη, που έκανε το κοντινό πλασέ, ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε, με τον Μιλούνοβιτς να παίρνει το ριμπάουντ και με πλασέ να κάνει το 2-0.

Εννιά λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει, όμως το κοντινό πλασέ του Μπουμάλ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ολιμπά.

Η μπάλα δεν έκανε την χάρη στον Ιστορικό, όμως στο 84’ έκανε την χάρη στον Πλατανιά.

Ο Γουνδουλάκης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Τόρες με κεφαλιά νίκησε τους αμυντικούς του Πανιωνίου για να γράψει το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς (Χριστόπουλος): Ολιμπα, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανανά, Δημήτρης, Τέτε, Αγκιλέρα, Μπεριάν (67’ Γουνδουλάκης), Τσουράκης (85’ Μαχαμάτ) , Μιλούνοβιτς, Τόρες

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Παντίδος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Μητρόπουλος, Σιώπης (58’ Κόρμπος), Ιμπαγάσα (74’ Μπούζας), Μπουμάλ, Κολοβός (65’ Πάνος), Γιάννου

1 σχόλιο

  1. ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, ΚΑΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΓΑ ,ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ,4 0ΜΑΔΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή