Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Δεν μας αφήνει ικανοποιημένους το αποτέλεσμα»

Δεν αφήνει ικανοποιημένο τον Πανιώνιο το αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο προπονητής του Ιστορικού τόνι...

Δεν αφήνει ικανοποιημένο τον Πανιώνιο το αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο προπονητής του Ιστορικού τόνισε -μεταξύ άλλων- ότι η ομάδα είχε τις ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, ωστόσο η ισοπαλία θεωρείται δίκαιο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

«Έγινε ένα γκραν γκινιόλ παιχνίδι. Εμείς χάσαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Ιμπαγάσα να κάνουμε το 2-0 στο πρώτο ημίχρονο. Μετά είχε ένα πρόβλημα και έπρεπε να τον αλλάξουμε. Είχαμε ευκαιρίες, το πέναλτι, το ψαλιδάκι του Γιάννου όπως είχε και ο Παναθηναϊκός. Δεν μας αφήνει ικανοποιημένους το αποτέλεσμα αλλά νομίζω πως ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Είμαι ικανοποιημένος και πιστεύω αν συνεχίσουμε έτσι, με την ίδια εικόνα, θα καταφέρουμε να παραμείνομε στην κατηγορία. Το θέμα δεν είναι να παίζουμε μόνο έτσι απέναντι στις μεγάλες ομάδες αλλά απέναντι σε όλους».

Για την εικόνα της ομάδας απέναντι στις μεγάλες ομάδες: «Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Δείχνει η ομάδα πως μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα. Απέναντι σε μεγάλες ομάδες μπορεί να παίζεις καλά και να χάσεις. Πρέπει να είσαι 100% σε όλα τα ματς και θα γυρίσει λίγο και η τύχη».

Για τις μεταγραφές: «Θέλουμε έναν παίκτη μπροστά, δεν έχουμε επιλογές. Ψάχνουμε έναν παίκτη, δεν είναι και εύκολο να βρούμε παίκτη με ρυθμό, να μας βοηθήσει».

Για τον Ρισβάνη: «Ρίσκο είχε αλλά αυτά τα ματς θα τον κάνουν καλό. Παίζει σε μια ομάδα που ανήκει. Όσο πιο καλά παίξεις τόσο πιθανότητες περισσότερες έχεις να γυρίσεις και να παίξεις. Έχει πολλά προσόντα».



Διάβασε περισσότερα στο: Ουζουνίδης: «Έτσι σε όλα τα παιχνίδια» | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

2 σχόλια

  1. Θα ξεκινησω πρωτα απο ολα να δωσω συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια που αγωνιστικαν εδωσαν το 100%κατι που πρεπη να γινετε σε ολα τα παιχνιδια οπως σχολιασε και ο κωουτς τωρα για τον Ρισβανη ηταν οντως μεγαλο το ρισκο του προπονητη αν σε καποια στραβη του νεαρου αθλητη τρωγαμε καποιο γκολ θα ηταν κακο για την ομαδα μας γιατι θα χαναμε εναν παικτη εστω και δανεικο σε ενα θεση που εχουμε ελειψη ολα ομως πηγαν καλα δυνατα την τριτη για το κυπελλο και θετικο μεσα στην Τριπολη ΦΟΡΤΣΑ ΙΣΤΟΡΙΚΕ.και πιστευω οτι θα τα καταφερουμε αν παρουμε και εναν επιθετικο εστω κατω απο 24

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πρέπει κάποια στιγμη τετοιου τυπου ομαδουλες να τις κερδιζουμε στη Ν. Σμύρνη. Σαφως και δεν ειναι ινανοποιημενος ο Πανιωνιος απο το βαθμο της ισοπαλιας.
    Η ομαδα αυτη αν ειχε τον κοσμο της στο πλευρο της τα τελευταιο πραγμα που θα εκανε ηταν να κινδυνευσει να υποβιβαστει.
    Δύο φορες αντιμετωπισαμε τον τρίτο της βαθμολογιας φετος και στις δύο αισθανομαστε αδικημενοι απο το αποτελεσμα!
    Μπραβο στα παιδια για την προσπαθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή