Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αλεξανδρής: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα»

Για το εντός έδρας παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Απόλλωνα Πατρών (10/01,17:00) μίλησε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. «Έχουμε το πρόβλημα με τον...

Για το εντός έδρας παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Απόλλωνα Πατρών (10/01,17:00) μίλησε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

«Έχουμε το πρόβλημα με τον Χάνκοκ, ο οποίος μας λείπει και προστέθηκε αυτό με τον Ξανθόπουλο», δήλωσε αρχικά στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ ο τεχνικός του Ιστορικού, και εξήγησε σχετικά με την κατάσταση του 31χρόνου γκαρντ: «Απουσίασε από τις προπονήσεις, για τρεις ημέρες, λόγω ίωσης, αλλά με διαβεβαίωσε το παιδί πως θα παίξει. Τον χρειαζόμαστε σε αυτό το κομβικής σημασίας ματς. Είναι φιλότιμος».

«Η ομάδα δούλεψε καλά στη διακοπή», συνέχισε ο «Τίγρης» και επισήμανε: «Όπως έχω ξαναπεί, είμαι ευχαριστημένος από αυτά τα παιδιά, από τους χαρακτήρες που έχουν. Πράγμα που φαίνεται και στη βελτίωση που παρουσιάζουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Για τον αντίπαλο ο Αλεξανδρής σχολίασε: «Ο Απόλλων "απλώνει" την άμυνα του, σε όλο το γήπεδο και δημιουργεί αναταραχή στον αντίπαλο. Τον αναγκάζει να περιορίσει το χρόνο της σκεπτόμενης επίθεσης και πολλές φορές το καταφέρνει. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα».

«Πρέπει να επιβάλουμε το ρυθμό μας, να βγάλουμε ελεύθερα σουτ και να φτάσουμε κοντά στο καλάθι», τόνισε ο κόουτς του Πανιωνίου σχετικά με το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του και σημείωσε: «Το inside game θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Ο Αλεξανδρής, επίσης, κάλεσε τον κόσμο των «κυανέρυθρων» να σταθεί στο πλευρό της ομάδας: «Περιμένουμε φυσικά, τον κόσμο μας να είναι όπως πάντα στο πλευρό μας. Φέτος μας έχει προσφέρει τεράστια βοήθεια, σε όλα τα παιχνίδια. Είναι αναγκαία η παρουσία τους, ώστε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια