Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Η ζωή μας ολόκληρη με τον Πανθρακικό»

Στην σημαντικότητα της ερχόμενος εντός έδρας αναμέτρησης με τον Πανθρακικό για το πρωτάθλημα στάθηκε ο Παύλος Μητρόπουλος. Αρχικά ο αμυ...

Στην σημαντικότητα της ερχόμενος εντός έδρας αναμέτρησης με τον Πανθρακικό για το πρωτάθλημα στάθηκε ο Παύλος Μητρόπουλος.

Αρχικά ο αμυντικός μέσος τόνισε πως δεν έπρεπε να ξεκινήσει... ποτέ ο αγώνα στην Τρίπολη, λόγω της ακαταλληλότητας του γηπέδου και εν συνεχεία αναφέρθηκε στον... τελικό με τον Πανθρακικό.

Παράλληλα, μίλησε για τον αγώνα Κυπέλλου που ακολουθεί με την Βέροια.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι και το ματς με τον Πανθρακικό: «Εγώ απορώ γιατί έγινε κιόλας αυτό το παιχνίδι. Ήταν το χειρότερο τερέν που έχω παίξει στη ζωή μου, ειλικρινά. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε πάσα, τίποτα. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα πάει στη δύναμη και στις στημένες φάσεις. Όταν μπαίνεις μέσα και δέχεσαι ένα τόσο γρήγορο γκολ, τότε σίγουρα η άλλη ομάδα και με αυτόν τον αγωνιστικό χώρο έχει τεράστιο προβάδισμα. Το παλέψαμε, αλλά ξαναλέω ότι σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο δεν μπορείς να πεις πολλά. Δεν χωράει κριτική το παιχνίδι. Ήδη κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Αυτή την εβδομάδα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, να κερδίσουμε τον τελικό με τον Πανθρακικό, γιατί μετά από αυτό το ματς δεν υπάρχει αύριο».

Για το Κύπελλο με την Βέροια: «Με τον Πανθρακικό για εμάς είναι πολύ σημαντικό ματς, το ξέρει ο κόουτς αυτό. Σίγουρα μας ενδιαφέρει και το Κύπελλο. Ξέρει ο προπονητής τι διαχείριση πρέπει να κάνει. Σίγουρα έχουμε το προβάδισμα και σίγουρα θέλουμε την πρόκριση στο Κύπελλο. Απλά ακολουθεί το παιχνίδι με τον Πανθρακικό που είναι η ζωή μας ολόκληρη».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια