Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ώρα... πρόκρισης!

Τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος θέλει απόψε (07/01,19:30) ο Πανιώνιος στο εντός έδρας π...

Τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος θέλει απόψε (07/01,19:30) ο Πανιώνιος στο εντός έδρας παιχνίδι με την Παναχαϊκή.

Οι κυανέρυθροι χρειάζονται μόνο τους τρεις βαθμούς, ώστε να πετύχουν τον στόχο της πρόκρισης, ενώ από την άλλη οι "Πατρινοί" ακόμη και με την ισοπαλία θα είναι αυτοί που θα περάσουν στην επόμενη φάση.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Αριέλ Ιμπαγάσα, ενώ εκτός τέθηκε και ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Μεταξύ άλλων στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται να ξεκινήσει ο Ρισβάνης, αλλά και κάποιοι ακόμη παίκτες που δεν βρίσκονταν στο βασικό σχήμα της ομάδας τις τελευταίες αγωνιστικές.

Αναλυτικά, στη 18μελή αποστολή:  Γιαννακόπουλος, Καλογεράκης, Πάνος, Παντίδος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Μητρόπουλος, Σιώπης, Γκέζος, Κολοβός, Μπούζας, Γιάννου, Μασούρας, Μπουμάλ, Αργυρόπουλος, Χατζηισαΐας, Φούντας.

Οι τιμές των εισιτηρίων: ΘΥΡΑ 2: 10 ευρώ (παιδικό 5 ευρώ). ΘΥΡΑ 3: 10 ευρώ. ΘΥΡΑ 4 και 7: 15 ευρώ (παιδικό 5 ευρώ). ΘΥΡΑ 5/6 Α και Γ: 20 ευρώ. ΘΥΡΑ 5/6 Β: 25 ευρώ. VVIP: 50 ευρώ.

H αποστολή της Παναχαϊκής: Μπαλασάκης, Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Τσώνης, Κάργας, Κοντοχρήστος, Χαρτσιάς, Άλμπι, Μπαλού, Ντα Κόστα, Πατινιώτης, Τρίγκας, Μαζιώτης, Μαρουκάκης, Μασούρας, Στεργίδης, Χούσα, Ζλατκόφσκι, Κωστούλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια