Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Υπέγραψε ο Μουζακίτης, κοντά σε Ποζατζίδη

Παίκτης του Πανιωνίου είναι και τυπικά ο Αλέξανδρος Μουζακίτης, ενώ στην… Πλατεία οδεύει και ο Στέλιος Ποζατζίδης. Στην ολοκλήρωση της ...

Παίκτης του Πανιωνίου είναι και τυπικά ο Αλέξανδρος Μουζακίτης, ενώ στην… Πλατεία οδεύει και ο Στέλιος Ποζατζίδης.

Στην ολοκλήρωση της απόκτησης του Αλέξανδρου Μουζακίτη προχώρησε ο Ιστορικός. Ο 20χρονος εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και ενεργοποίησε την συμφωνία με την κυανέρυθρη ΠΑΕ, υπογράφοντας συμβόλαιο για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής το πρώτο εξάμηνο της σεζόν αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στη Νίκη Βόλου, όμως μετά την αποχώρηση των Θεσσαλών από το πρωτάθλημα επέστρεψε στους «πράσινους».

Ο Πανιώνιος είχε άμεσα συζητήσεις με τον παίκτη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους κυανέρυθρους.

Αυτή, όμως, όπως φαίνεται δεν θα είναι η τελευταία μεταγραφική κίνηση του Ιστορικού, αφού σύμφωνα με πληροφορίες κοντά στον Πανιώνιο βρίσκεται και ο Στέλιος Ποζατζίδης.

Ο νεαρός αριστερός μπακ θα πάρει την ελευθέρας του από τον ΠΑΟΚ και ήδη φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Ιστορικό.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα και ο παίκτης να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανιώνιο.

Να σημειωθεί, πως ο ΠΑΟΚ είχε προτείνει στον 20χρονο ποδοσφαιριστή να πάει στον Ολυμπιακό Βόλου δανεικός χωρίς, όμως, να του κάνει κανονικό συμβόλαιο, το οποίο θα έδινε την οικονομική άνεση στον παίκτη να μείνει μακριά από την οικογένεια του.

Έτσι, ο παίκτης αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο.

Την φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε επτά παιχνίδια με την φανέλα του ΠΑΟΚ, δείχνοντας αρκετά καλά δείγματα γραφής.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια