Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Πρέπει να φανούμε δυνατοί»

Στο γεγονός πως ο Αστέρας μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του παρουσιάστηκαν και έτσι έφτασε στη νίκη στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδ...

Στο γεγονός πως ο Αστέρας μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του παρουσιάστηκαν και έτσι έφτασε στη νίκη στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου.

Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως από εδώ και πέρα πρέπει ο Ιστορικός να φανεί δυνατός για να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Πανιωνίου:

Για το παιχνίδι:
«Ήταν σίγουρο ότι θα γινόντουσαν πολλά λάθη λόγω του αγωνιστικού χώρου. Είχε ο Αστέρας τις ευκαιρίες του, είχαμε και εμείς, όμως δεν καταφέραμε εμείς να τις εκμεταλλευτούμε. Τώρα κοιτάμε τη συνέχεια, για εμάς τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα, γιατί θα αντιμετωπίσουμε ομάδες που έχουμε τους ίδιους στόχους. Πρέπει να φανούμε δυνατοί και να πάρουμε τα παιχνίδια που χρειαζόμαστε για να μείνουμε στην κατηγορία».

Για το τι ζήτησε από τους παίκτες του σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο: 
«Ζητήσαμε να πηγαίνει η μπάλα γρήγορα στο υπόλοιπο μισό του γηπέδου, γιατί εκεί θα γίνουν τα λάθη σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο και πρέπει να τα εκμεταλλευτείς».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια