Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Θέλουμε να περάσουμε»

Ικανοποιημένος από τη νίκη του Πανιωνίου επί της Βέροιας για το Κύπελλο Ελλάδος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης. ...

Ικανοποιημένος από τη νίκη του Πανιωνίου επί της Βέροιας για το Κύπελλο Ελλάδος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Το πρώτο που ζητήσαμε ήταν να νικήσει το παιχνίδι και αν ήταν δυνατό να μην δεχτούμε γκολ. Στην πρώτη φάση σκόραρε ο αντίπαλος. Μετά για 15-20 λεπτά χαθήκαμε. Είναι λογικό να σε επηρεάζει όταν σε ματς Κυπέλλου δέχεσαι γκολ. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και στο δεύτερο μέρος μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε στη ρεβάνς να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για τα πολλά παιχνίδια: «Έχουμε ένα βεβαρημένο πρόγραμμα. Πλέον σημαντικό είναι να δούμε πως θα διαχειριστούμε τους παίκτες από εδώ και πέρα, μιας και θα έχουμε πολλά συνεχή παιχνίδια. Σήμερα έπαιξαν κάποιοι παίκτες που δεν είχαν τόσο πολύ χρόνο συμμετοχής. Τώρα έχουμε λίγη ξεκούραση και στη συνέχεια το παιχνίδι με τον Αστέρα στη Τρίπολη».

Για τη νίκη: «Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους. Κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα πήραμε τη νίκη. Περιμένουμε μία δύσκολη ρεβάνς».

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες που δεν αγωνιζόντουσαν πολύ: «Τους λείπει ο ρυθμός. Ξέρουμε τι μπορούμε να περιμένουμε από τους παίκτες. Σίγουρα δεν περιμένεις μνα είναι οι καλύτεροι παίκτες κάποιοι παίκτες που δεν αγωνίζονται πολύ».

Για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα: «Και με την Παναχαϊκή και σήμερα κάναμε κάποιες αλλαγές. Πρέπει να το διαχειριστούμε. Θέλουμε να περάσουμε, όμως, και με παίκτες που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής. Σίγουρα το μυαλό μας θα είναι και στο πρωτάθλημα».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια