Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η αποστολή... Κυπέλλου!

Από 18 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Ιστορικού για τον εντός έδρας αγώνα (07/01, 19:30) Κυπέλλου με την Παναχαϊκή. Στο εν λ...

Από 18 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Ιστορικού για τον εντός έδρας αγώνα (07/01, 19:30) Κυπέλλου με την Παναχαϊκή.

Στο εν λόγω παιχνίδι ο Πανιώνιος θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Από την άλλη, η ομάδα της Πάτρας μπορεί να προκριθεί ακόμη και με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στην διάθεση του τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής, ενώ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε κάποιους παίκτες που δεν βρίσκονταν στο βασικό σχήμα της ομάδας τις τελευταίες αγωνιστικές.

Πάντως, ο Ιστορικός αναμένεται να "χτυπήσει" κανονικά το παιχνίδι, αφού εκτός από αγωνιστικούς λόγους η πρόκριση θα φέρει και χρήματα στα ταμεία.

Αναλυτικά η αποστολή: Γιαννακόπουλος, Καλογεράκης, Πάνος, Παντίδος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Μητρόπουλος, Σιώπης, Γκέζος, Κολοβός, Μπούζας, Γιάννου, Μασούρας, Μπουμάλ, Αργυρόπουλος, Χατζηισαΐας, Φούντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια