Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ήταν κομβικό παιχνίδι για εμάς»

Εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας επί του Πανθρακικού εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Απόστολος Γιάννου. Ο σκόρερ του δεύτε...

Εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας επί του Πανθρακικού εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Απόστολος Γιάννου.

Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος για τον Πανιώνιο στάθηκε στην σημαντικότητα της επικράτησης των κυανέρυθρων, ενώ τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει με συγκέντρωση για να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της παραμονής.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς. Ευτυχώς ήρθε νωρίς το πρώτο γκολ και μετά συνεχίσαμε το ίδιο δυνατά. Έπρεπε να βγούμε κερδισμένοι από το παιχνίδι».

Για τα λάθη της ομάδας: «Ίσως επαναπαυτήκαμε στο σκορ μετά το 2-0, δεν θα έπρεπε. Είναι πιο πολύ έλλειψη συγκέντρωσης, αλλά ευτυχώς αυτή τη φορά δεν το πληρώσαμε. Πρέπει να είμαστε συνέχεια συγκεντρωμένοι για να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Για το τι τους είπε ο Ουζουνίδης: «Να μην έχουμε άγχος μας είπε. Δεν μας είπε ότι είναι τελικός ή κάτι τέτοιο, γιατί έχει συνέχεια ακόμη το πρωτάθλημα. Προσπάθησε να μας βγάλει το κακό άγχος από επάνω μας και να μας δώσει ψυχολογία».

Για το γρήγορο γκολ: «Σίγουρα το γρήγορο γκολ ήταν πολύ σημαντικό. Μας βοήθησε και στη συνέχεια του ματς για να φτάσουμε στη νίκη».

1 σχόλιο

  1. Άλλος ένας καλός παίχτης που απ'ό,τι φαίνεται θα μεταγραφεί με μηδενικά έσοδα για το σύλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή