Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πέταξε» το διπλό της Ελευσίνας!

Οδυνηρή ήττα με 71-68 από τον Απόλλων Πατρών γνώρισε ο Πανιώνιος στο κλειστό της Αρτάκης, "πετώντας" έτσι ουσιαστικά το &qu...





Οδυνηρή ήττα με 71-68 από τον Απόλλων Πατρών γνώρισε ο Πανιώνιος στο κλειστό της Αρτάκης, "πετώντας" έτσι ουσιαστικά το "διπλό" της προηγούμενης αγωνιστικής στην Ελευσίνα.

Ο Ιστορικός δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση σε γενικές γραμμές, είχε σε πολύ μέτρια μέρα τον Κορόλεφ, ο οποίος έχασε και τις κρίσιμες βολές στο φινάλε του ματς, αφήνοντας ένα πολύ σημαντικό "ροζ φύλλο αγώνα" στην έδρα του.

Πρώτος σκόρερ για τον Πανιώνιο αναδείχθηκε ο Κόλεμαν με 22 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο Βεργίνης με 17.

Το παιχνίδι

Η ομάδα του Αλεξανδρή δεν μπήκε πολύ καλά στο παρκέ, όμως όσο περνούσαν τα λεπτά οι κυανέρυθροι έβρισκαν τα πατήματα τους, με το σκορ της περιόδου να είναι 18-20 για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος, έχοντας τους Κόλεμαν και Κορόλεφ δραστήριους στην επίθεση, πέρασε μπροστά στο σκορ, με το ημίχρονο να τον βρίσκει να προηγείται με 37-34.

Στην τρίτη περίοδο το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα, με τον Απόλλωνα όμως να βρίσκει περισσότερες λύσεις σε άμυνα και επίθεση, εν αντιθέσει με τον Πανιώνιο που προς το τέλος του δεκαλέπτου δεν είχε σωστές επιλογές. Το σκορ της περιόδου ήταν 50-53 για τους φιλοξενούμενους.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα της Πάτρας είχε σωστή διαχείριση του παιχνιδιού και κρατούσε συνεχώς το υπέρ της προβάδισμα.΄

Ο Ιστορικός προσπάθησε να επανέλθει και 1:21 πριν το τέλος μπόρεσε να μειώσει στους δύο πόντους (64-66) με καλάθι του Κόλεμαν.

Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες έκαναν λάθη επί λαθών, με τον Κορόλεφ να πετυχαίνει μία βολή και να μειώνει σε 65-66. Μετά ο Αργυρόπουλος για τον Απόλλωνα κέρδισε φάουλ και με εύστοχες βολές έδωσε αέρα τριών πόντων στην ομάδα του (65-68), 16 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.

Στη συνέχεια η «ρουλέτα» των βολών πέρασε στον Πανιώνιο και τον Κόλεμαν, ο οποίος ήταν εύστοχος και στις δύο, με το σκορ να γίνεται 67-68. Επόμενος για βολές, μετά από φάουλ φυσικά, ήταν και πάλι ο Αργυρόπουλος όπου εκ νέου ήταν εύστοχος (67-70).

Ο Κορόλεφ μετά κέρδισε το φάουλ, ήταν άστοχος στις βολές όμως και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι για τον Πανιώνιο.

Τελικό σκορ 68-71 για τον Απόλλωνα Πατρών, με τον Πανιώνιο να γνωρίζει οδυνηρή ήττα μέσα στη Νέα Σμύρνη και έτσι το «διπλό» στην Ελευσίνα της προηγούμενης αγωνιστικής δεν είχε αντίκρισμα.

Δεκάλεπτα: 18-20, 37-34, 50-53, 68-71

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ξανθόπουλος, Βεργίνης 17 (1), Κουκουλάς 3 (1), Στρναντ 3 (1), Μοτσενίγος, Γουντς, Κόλεμαν 22, Κορόλεφ 11, Ταμπς 12 (2).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια