Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Χάσαμε δικό μας παιχνίδι»

Ο Πανιώνιος... αυτοκτόνησε στον εκτός έδρας αγώνα του με την Κηφισιά, χαρίζοντας τη νίκη στην αντίπαλό του, σύμφωνα με το Βαγγέλη Αλεξανδ...

Ο Πανιώνιος... αυτοκτόνησε στον εκτός έδρας αγώνα του με την Κηφισιά, χαρίζοντας τη νίκη στην αντίπαλό του, σύμφωνα με το Βαγγέλη Αλεξανδρή.

«Είμαι υπερήφανος για τα παιδιά, τους συνεργάτες μου, ολόκληρη την ομάδα. Δουλεύουμε με ζήλο, η ομάδα έχει σημειώσει τη μεγαλύτερη πρόοδο σε σχέση με το υλικό, τις αλλαγές και κυρίως τις απουσίες. Μέσα σε όλα τα ντεζαβαντάζ έχουμε και την ατυχία να μην είμαστε όλοι σε κάθε παιχνίδι. Προσπαθούμε να καλύψουμε αδυναμίες. Η διακοπή έφερε… κούραση, γιατί χάσαμε το ρυθμό μας. Στο τέλος μας βγήκε η κούραση, είχαμε κακές επιλογές και φορτωθήκαμε με φάουλ, κυρίως οι ψηλοί μας. Δυστυχώς, είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε τη νίκη αλλά υποπέσαμε σε παιδαριώδη λάθη για ομάδα αυτού του επιπέδου και τα πληρώσαμε, χάνοντας ένα δικό μας παιχνίδι! Δεν μπορέσαμε να περιορίσουμε τον Ντέιβις στην άμυνα, ενώ μας αποδιοργάνωσαν τα πολλά φάουλ. Στο τέλος η βιασύνη ήταν απόρροια του άγχους», τόνισε αρχικά.

Για τη συνέχεια στην Basket League: «Περιμένω από κάποιους που τους δίνεται η ευκαιρία να δικαιώσουν τη δουλειά μας. Η προσπάθεια συνεχίζεται, χρειάζεται υπέρβαση».

Για τη διαιτησία και την αντίδραση των παικτών του: «Ύστερα από σαράντα χρόνια στο μπάσκετ θα ήμουν… μπακάλης εάν δεν μπορούσα να ελέγξω το κλίμα και τη συμπεριφορά των παικτών. Δείχνουμε αξιοπρέπεια ακόμα και στις διαμαρτυρίες μας».

Ο Δημήτρης Βεργίνης, που εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου, συμπλήρωσε: «Ήταν ένα σημαντικό ματς μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Πατρών. Δεν θέλω να υποτιμήσω την Κηφισιά, αλλά σήμερα (17/01) χαρίσαμε το ματς. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά με κάποια λάθη στα τελευταία λεπτά δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας να πλησιάσουν και στο τέλος να πάρουν αυτοί το θετικό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια