Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παντίδος: «Υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος»

Για αλλοίωση αποτελέσματος έκανε λόγο ο Νίκος Παντίδος, μιλώντας για την ήττα που γνώρισε ο Πανιώνιος από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο αμυντ...

Για αλλοίωση αποτελέσματος έκανε λόγο ο Νίκος Παντίδος, μιλώντας για την ήττα που γνώρισε ο Πανιώνιος από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο αμυντικός του Ιστορικού στάθηκε στα διαιτητικά λάθη που έγιναν εις βάρος του Ιστορικού:

Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα μπορούσαμε να πάμε καλά. Από στημένες φάσεις δύο γκολ, ήταν λάθος μας αυτό. Ο ΠΑΟΚ χωρίς ευκαιρίες μας έβαλε γκολ. Το πέναλτι του ΠΑΟΚ για μένα δεν υπήρχε, όπως και το γκολ του Οικονόμου ήταν καθαρό. Υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος».

Συνεχίζοντας, τόνισε:
«Δεν έπρεπε να τα φάμε τα γκολ. Ήμασταν καλύτροι όμως και για μένα από τα λάθη του διαιτητή έγινε αυτό το αποτέλεσμα. Τώρα στο επόμενο παιχνίδι πρέπει να παρουσιαστούμε όπως και σήμερα και να πάρουμε τους βαθμούς».

Τέλος αναφορικά με το αν είναι αισιόδοξος είπε:
«Φυσικά είμαι αισιόδοξος. Εμείς ήμασταν καλύτεροι. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε φάσεις στον αγώνα. Εμείς είχαμε πολλές ευκαιρίες. Έπρεπε να κερδίσουμε».

1 σχόλιο

  1. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗΤΗΣ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή