Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Διεκδικούμε ό,τι μπορούμε»

Για τον θεσμό του Κυπέλλου αλλά και για τη δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός του Ιστορικού παραχώ...

Για τον θεσμό του Κυπέλλου αλλά και για τη δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο τεχνικός του Ιστορικού παραχώρησε δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣπορ fm" και αναφέρθηκε παράλληλα στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε...

Για τη χθεσινή εικόνα του Πανιωνίου στο ματς με τη Βέροια:

«Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 20-25 λεπτά, και είναι φυσικό μετά το γκολ και τις αλλαγές που είχαμε κάνει, όσο περνούσε η ώρα ήμασταν πιο καλοί, πιο πιεστικοί και θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε από το ημιχρόνιο. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας».

Για την αντίδρασή του στο γκολ του Κάμπορα της Βέροιας:

«Πρέπει να βελτιωθούμε. Δεν υπήρχε κανείς κοντά στον Κάμπορα. Παίζουμε ζώνη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μαρκάρουμε. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ενοχλήθηκα».

Για τον στόχο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού, ενώ παράλληλα δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία:

«Θα το προσπαθήσουμε. Προσπαθούμε, κάνοντας και αλλαγές, επειδή δεν μπορούμε να αντεπεξέρθουμε από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Με την αναβολή έχουμε ακόμη έναν μήνα με παιχνίδια Κυριακή-Τετάρτη. Ομάδες σαν τον Πανιώνιο δεν μπορούν να αντέξουν σε αυτούς τους ρυθμούς. Αν περάσουμε στην επόμενη φάση, θα έχουμε πιο μεγάλο πρόβλημα. Μετά τον αγώνα με τον Αστέρα μπαίνουμε σε μία σειρά αγώνων που θα καθορίσουν τις προθέσεις μας. Θα πρέπει να διαχειριστούμε αυτά τα ματς, ενώ παράλληλα έχουμε την υποχρέωση του Κυπέλλου. Θα κυνηγήσουμε την πρόκριση, κάνοντας αυτό το ροτέισον. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε παιχνίδια με ρυθμό και όρεξη να δείξουν τις ικανότητές τους, βοηθώντας παράλληλα την ομάδα. Εμείς δεν μπορούμε να κοιτάζουμε το μεθεπόμενο παιχνίδι, πρέπει να κοιτάζουμε πάντα το επόμενο. Πρέπει να διεκδικούμε ό,τι μπορούμε».

Για το τι βλέπει πως έχει βελτιωθεί στην ομάδα μετά την άφιξή του:

«Η ομάδα είχε μεγάλο βαθμολογικό πρόβλημα, ενώ κάποιες άλλες ομάδες είχαν παίξει με τις μεγάλες ομάδες. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στις ομάδες που διεκδικούν την παραμονή στην κατηγορία. Δεν είναι εύκολο ομάδες όπως ο Πανιώνιος, ο Πανθρακικός και ο Εργοτέλης να κάνουμε δύο νίκες περισσότερες στο β’ γύρο. Θέλουμε να έχουμε καλύτερη ψυχολογία σαν σύνολο. Ο Πανιώνιος είναι μία πολύ καλή ομάδα με την μπάλα στα πόδια και εκείνο που χρειάζεται βελτίωση ήταν χωρίς να έχουμε την μπάλα. Χρειάζεται να δουλέψουμε περισσότερο. Το κακό είναι ότι υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια και δεν μου δίνεται η δυνατότητα να δουλέψω σε αυτά που θέλω. Παρόλα αυτά, τα παιδιά προσπαθούν και πιστεύω ότι στο τέλος θα πάνε καλά»

Για τα μεταγραφικά και τις επαφές για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ των «κυανέρυθρων»:

«Προσπαθούμε να πάρουμε έναν επιθετικό, αφού έχουμε μόνο τον Γιάννου και κάνουμε τον σταυρό μας να μην τραυματιστεί. Για αυτό τον ξεκουράζουμε τον Γιάννου. Θέλουμε πρώτα να κλείσουμε έναν επιθετικό και μετά θα ψάξουμε για έναν παίκτη που δεν μπορώ να σας αποκαλύψω σε ποια θέση αγωνίζεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια