Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα στον... βούρκο της Τρίπολης!

Σε έναν ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο για ποδόσφαιρο, ο Πανιώνιος ηττήθηκε με 2-0 στην Τρίπολη από τον τοπικό Αστέρα, για την 20η αγωνιστική...

Σε έναν ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο για ποδόσφαιρο, ο Πανιώνιος ηττήθηκε με 2-0 στην Τρίπολη από τον τοπικό Αστέρα, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο παιχνίδι μόνο ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε, καθώς το γήπεδο είχε μαζέψει πάρα πολύ νερό από την συνεχή έντονη βροχόπτωση, με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι ποδοσφαιριστές να βάλουν κάτω την μπάλα.

Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με κεφαλιά του Σανκαρέ, μετά από κακή έξοδο του Γιαννακόπουλου και στο 56’ ο Σανκαρέ με ψιλοκρεμαστό πλασέ έγραψε το τελικό 2-0.

Το παιχνίδι

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Ταξιάρχης Φούντας προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Κοσίτσκι, με τον τερματοφύλακα του Αστέρα να μπλοκάρει.

Δύο λεπτά αργότερα, όμως, ο Αστέρας ήταν η ομάδα που μπόρεσε να βρει δίχτυα. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Σανκαρέ πήδηξε πιο ψηλά από όλους, ο Γιαννακόπουλος έκανε κακή έξοδο και με κεφαλιά ο αμυντικός των γηπεδούχων έκανε το 1-0.

Στο 5’ οι παίκτες του Πανιωνίου ζήτησαν πέναλτι σε τράβηγμα της φανέλας του Μπουμάλ από αμυντικό του Αστέρα, με τον Μήτσιο όμως να μην υποδεικνύει παράβαση.

Οι κυανέρυθροι προσπάθησαν και στη συνέχεια να αντιδράσουν και στο 25’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Μετά από συρτή εκτέλεση φάουλ του Μητρόπουλου στην καρδιά της άμυνας του Αστέρα, η μπάλα έφτασε στον Ρισβάνη ο οποίος σούταρε από κοντά, αλλά σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος βγήκε στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να φτάσει στην ισοφάριση και στο 54’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία.

Μετά από διαδοχικά σουτ η μπάλα κόντραρε στα πόδια αμυντικών του Αστέρα, με τους παίκτες του Πανιωνίου να μην μπορούν από κοντά να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Αστέρας σε μία αντεπίθεση, ο Αστέρας έκανε το 2-0 και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη του. Η άμυνα του Πανιωνίου είχε ανέβει ψηλά, ο Μουνάφο είδε την... τρύπα και έβγαλε κάθετη για τον Μπαράλες, με την μπάλα να... κολλάει λίγο προς όφελος του φορ του Αστέρα, ο οποίος με ωραίο ψιλοκρεμαστό... τσίμπημα προ του Γιαννακόπουλου, έγραψε το 2-0.

Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον αγωνιστικό χώρο μετά από την συνεχή βροχόπτωση να γίνεται πιο δύσκολος, κάτι βέβαια που βόλευε τον Αστέρα που ήθελε να κρατήσει το υπέρ του προβάδισμα.

Στο 81’ ο Πανιώνιος είχε μία καλή στιγμή, με το πλασέ του Μασούρα να διώχνει με δυσκολία ο Κοσίσκι.

Τα επόμενα λεπτά δεν είχαν κάτι το ιδιαίτερο, με το 2-0 να μένει έως το φινάλε και τα πράγματα για τον Πανιώνιο, όσον αφορά την υπόθεση παραμονή, να δυσκολεύει περισσότερο.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Τσοκάνης, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Γιαννιώτας (80’ Αλόκο), Μπαράλες, Ρόλε (68’ Τορμένα), Μάσα (46’ Πάρα)

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Κόρμπος, Ρισβάνης (78' Οικονόμου), Παντίδος, Πάνος, Κολοβός (59’ Καθάριος), Μητρόπουλος, Γιάννου, Μπουμάλ (52’ Μασούρας), Φούντας

Αποστολή Τρίπολη: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια