Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γενική είσοδος με Πανθρακικό

Ο Πανιώνιος δίνει ένα κρισιμότατο παιχνίδι για τον στόχο της παραμονής το Σάββατο (31/01) στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανθρακικό. Σε αυτ...

Ο Πανιώνιος δίνει ένα κρισιμότατο παιχνίδι για τον στόχο της παραμονής το Σάββατο (31/01) στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανθρακικό.

Σε αυτή την προσπάθεια της ομάδας άπαντες στον σύλλογο θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους και γι' αυτό το λόγο η κυανέρυθρη ΠΑΕ ενημέρωσε πως θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ για το συγκεκριμένο ματς.

Η σχετική ανακοίνωση: 

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ καλεί τον κόσμο της ομάδας, να σταθεί στο πλευρό της σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και να συμβάλει με την συμπαράστασή του στην επίτευξη του στόχου της.

Η αρχή ας γίνει από το προσεχές Σάββατο και το παιχνίδι με τον Πανθρακικό (15:00), στο οποίο το στάδιο της Νέας Σμύρνης θα πρέπει να είναι κατάμεστο.

Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, θέλοντας να δώσει την δυνατότητα σε όλους τους φίλους της ομάδας να παρακολουθήσουν τον αγώνα, ορίζει την τιμή του εισιτηρίου στα 10 ΕΥΡΩ (ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ στις θύρες 2,3,4 και 7).

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα την Παρασκευή στις 12:00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 18:00.

 Το Σάββατο, ημέρα του αγώνα, το εκδοτήριο θα είναι ανοικτό από τις 10:00 και μέχρι το ημίχρονο της αναμέτρησης.

ΟΛΟΙ στο γήπεδο να βοηθήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια