Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν νίκησε από τα... έντεκα βήματα!

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο Ιστορικός με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη, σε ένα παιχνίδι όμως που θα μπορούσε να έχει πάρει το "τρίπο...

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο Ιστορικός με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη, σε ένα παιχνίδι όμως που θα μπορούσε να έχει πάρει το "τρίποντο" της νίκης, αφού στο 87' ο Κολοβός ήταν άστοχος στο πέναλτι που εκτέλεσε!

Η ομάδα του Ουζουνίδη προηγήθηκε στο σκορ με το άπιαστο σουτ του Μπουμάλ στο 33' και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Μπεργκ στο 78'.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα λεπτά το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τις «μάχες» να γίνονται κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Από το 15ο λεπτό ο Ιστορικός άρχισε να ανεβάζει στροφές και στο 17’ είχε μία καλή στιγμή, με τον Ιμπαγάσα να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή και την μπάλα να περνάει άουτ.

Στα επόμενα λεπτά ο αγώνας δεν επιφύλασσε ιδιαίτερες συγκινήσεις, με τους παίκτες του Ουζουνίδη όμως στο 30’ να κερδίζουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 31΄ο Μπουμάλ προειδοποίησε την άμυνα του ΠΑΟ, με το σουτ που έκανε να περνάει άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου πήρε το… αίμα του πίσω και με ένα άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Στιλ, κάνοντας το 1-0.

Στη συνέχεια, ο ρυθμός του ματς έπεσε ξανά, με τον Ιστορικό να «παγώνει» τον ρυθμό και να μπαίνει στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το υπέρ του σκορ.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αιφνιδιάσει, καθώς στο 52’ ο Καρέλης βρέθηκε απέναντι από τον Γιαννακόπουλο, με τον τερματοφύλακα του Ιστορικού να αντιδράει σωστά διώχνοντας τον κίνδυνο.

Ο Πανιώνιος έδωσε μέτρα στον Παναθηναϊκό, με τους φιλοξενούμενους όμως να μην μπορούν να διασπάσουν εύκολα την καλή αμυντική λειτουργία του Ιστορικού.

Στο 66’ οι «πράσινοι» είχαν μία καλή στιγμή, με τον Γιαννακόπουλο να κάνει κακή εκτίμηση της μπάλας στο σουτ του Πράνιτς, όμως η μπάλα για καλή του τύχη πέρασε κόρνερ.

Οι παίκτες του Ουζουνίδη δεν κρατούσαν, όσο θα έπρεπε, την μπάλα στα πόδια τους, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πιέζουν συνεχώς.

Έτσι, στο 78’ ο ΠΑΟ ευτύχισε να «σπάσει» την άμυνα του Πανιωνίου και να ισοφαρίσει. Αρχικά το δυνατό σουτ του Δώνη έδιωξε με δυσκολία ο Γιαννακόπουλος και στη συνέχεια της φάσης ο Κλωναρίδης γύρισε την μπάλα στον Μπεργκ, που πλασάρε εύστοχα για το 1-1.

Ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει και στο 86’ έχασε την τεράστια ευκαιρία να κάνει το 2-1. Ο Γιάννου ανατράπηκε στην περιοχή από τον Σίλντενφελντ, με τον Κολοβό εκτελεί το πέναλτι και τον Στιλ να πέφτει στη γωνία του και να αποκρούει.

Στο 90’ ο Ιστορικός έχασε μία ακόμη καλή ευκαιρία, με τον Γιάννου να κάνει το ανάποδο ψαλίδι και τον Στιλ να διώχνει σε κόρνερ.

Έτσι, το 1-1 δεν άλλαξε και ο Πανιώνιος τελικά πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Χουχούμης, Λαγός (62’ Δώνης), Μπεργκ, Ζέκα, Μπαϊράμι (46’ Καρέλης), Ατζαγκούν (76’ Κλωναρίδης), Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Πέτριτς

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Παντίδος, Ρισβάνης, Τασουλής, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Μπουμάλ, Κολοβός, Ιμπαγάσα (55’ Πάνος), Γιάννου

Eπιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια