Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ξεκινά μια νέα προσπάθεια»

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος έκανε τον απολογισμό του α' γύρου για τον Πανιώνιο και παραδέχτηκε πως η ομάδα ναι μεν βρίσκεται σε δύσκολη θέσ...

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος έκανε τον απολογισμό του α' γύρου για τον Πανιώνιο και παραδέχτηκε πως η ομάδα ναι μεν βρίσκεται σε δύσκολη θέση, ωστόσο υπάρχουν 13 παιχνίδια μπροστά ακόμα για να διορθωθεί η κατάσταση.

Ο γκαρντ του Πανιωνίου έγραψε στο blog του στο esake.gr:

«Κατ' αρχάς, να σας καλωσορίσω και να σας ενημερώσω ότι από αυτό το blog θα ενημερώνεστε για όσα υπάρχουν στο μυαλό της ομάδας μου, πριν κάθε ματς.

Ομολογουμένως, ο πρώτος γύρος σίγουρα δεν ήταν ο καλύτερος για εμάς. Θα μπορούσαμε να έχουμε "πάρει" κάποια ματς που χάθηκαν στις λεπτομέρειες και αυτό θα μας βοηθούσε, ως προς το πού βρισκόμαστε σε ό,τι αφορά τη διεκδίκηση της παραμονής στην κατηγορία.

Η αλήθεια είναι ότι έγιναν πολλές αλλαγές στο πρώτο μισό, που δεν βοήθησαν. Έγιναν και πάρα πολλές αλλαγές, ενώ ξεκινήσαμε χωρίς να κάνουμε καν προετοιμασία, γιατί δεν υπήρχαν τα χρονικά περιθώρια. Αν θυμηθούμε τι έγινε, όλα ήταν εναντίον μας. Όχι υπέρ μας. Αυτή ήταν μια εικόνα στην οποία δεν μας είχε συνηθίσει ο Πανιώνιος. Εν πάση περιπτώσει, έγινε και γίνεται πολύ καλή προσπάθεια, διοικητικά και προπονητικά και θεωρώ ότι οι κόποι μας θα ανταμειφθούν.

Έχουμε 13 αγώνες μπροστά μας. Η ομάδα, με την προσθήκη και του Χρήστου Ταπούτου, έχει όλα τα φόντα να υλοποιήσει το στόχο της, που είναι φυσικά να μείνει στην κατηγορία. Σίγουρα είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Αυτή είναι η αλήθεια. Προφανώς, βάσει βαθμολογίας είμαστε το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Βάσει του ρόστερ, αυτό δεν είναι κάτι που ισχύει. Αν ήμασταν όλοι από την αρχή και αν είχαμε κάνει προετοιμασία, θα σας έλεγα ότι ο στόχος δεν είναι η παραμονή, αλλά τα playoffs. Ό,τι έγινε, έγινε. Τώρα ξεκινά μια νέα προσπάθεια.

Στην πρεμιέρα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, εναντίον του Κολοσσού είχαν παίξει μόλις τρία παιδιά από όσα είναι τώρα στο ρόστερ. Οι υπόλοιποι προστεθήκαμε αργότερα. Οι Ρόδιοι έχουν βρει ρυθμό και έχουν πανηγυρίσει καλές νίκες, εντός και εκτός. Παρ' όλα αυτά, είμαστε αναγκασμένοι σε κάθε ματς να το κυνηγάμε. Αυτό που θα χρειαστεί, είναι να παίξουμε όπως με την Κηφισιά, αλλά να είμαστε το ίδιο καλοί, για σαράντα λεπτά.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα

Να είστε όλοι καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια