Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι μικροί «Πάνθηρες» νίκησαν τον Ολυμπιακό!

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα Κ17 του Πανιωνίου, όπου επικράτησε του Ολυμπιακό με 1-0 στο γήπεδο της Αργυρούπολης, για την 6η αγωνισ...

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα Κ17 του Πανιωνίου, όπου επικράτησε του Ολυμπιακό με 1-0 στο γήπεδο της Αργυρούπολης, για την 6η αγωνιστική του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Οι κυανέρυθροι είχαν πολύ καλή απόδοση, εμφανίστηκαν ανώτεροι από τον δυνατό αντίπαλο τους και δίκαια έφτασαν στην μεγάλη επικράτηση.

Σκόρερ για τον Ιστορικό χρίστηκε στο 41' ο Μάκης Βουκελάτος, ο οποίος με εξαιρετική ατομική ενέργεια και όμορφο τελείωμα έγραψε το 1-0 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα.

Πλέον ο Πανιώνιος έφτασε τους 32 βαθμούς, βρίσκεται στην 3η θέση και μείωσε την διαφορά στους
δύο από τον Ολυμπιακό και στους πέντε από τον πρωτοπόρο, πλέον, Αστέρα Τρίπολης.

Να σημειωθεί πως ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Κουζινός, δεν μπόρεσε να βρίσκεται στον πάγκο λόγω ίωσης και αντικατέστησε ο γυμναστής Βαγγέλης Τσέλικας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κουβέλης, Χαρικιόπουλος, Βεϊόγλου, Ευαγγέλου, Φινέτης, Αρσενίδης, Αναστόπουλος (67’ Βενάρδος), Ρόπας, Πλούμης (93’ Παπαχριστόπουλος), Οικονομίδης (79’ Φιλίπ), Βουκελάτος (94’ Χαραλαμπόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παπαδάκης, Μπέτσας, Φουάσης, Νικολάου, Θυμιανός, Χρήστου (46’ Τζουμάκης), Νταΐ (46’ Βάρκας), Λάμπρου, Τσιλίκης, Κηπουρός, Κουγιός (46’ Κυρτζιαλίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια