Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Να γίνουμε σκληροί»

Στα πολλά αμυντικά προβλήματα που παρουσίασε η ομάδα στο παιχνίδι με τον Πλατανιά στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μιλώντας στην συνέντευξη ...

Στα πολλά αμυντικά προβλήματα που παρουσίασε η ομάδα στο παιχνίδι με τον Πλατανιά στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου.

Αρχικά είπε: «Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι στα πρώτα 15-20 λεπτά το ελέγχαμε πλήρως, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις αλλά δεν κατορθώσαμε να μπούμε μπροστά στο σκορ. Με την πάροδο του χρόνου ο Πλατανιάς γινόταν καλύτερος, εμείς χάσαμε πολλές φορές την δεύτερη μπαλιά με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να έρχεται πιο κοντά στην περιοχή μας και είναι αλήθεια ότι θα μπορούσε και αυτός να σκοράρει.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με εμάς πάλι να είμαστε καλά, είχαμε την μεγάλη ευκαιρία με τον Κολοβό στο δοκάρι ώστε να προηγηθούμε στο σκορ και να ελέγξουμε διαφορετικά το παιχνίδι. Στην αντεπίθεση δεχτήκαμε το γκολ. Αυτό έφερε μια απογοήτευση, είναι ένα θέμα που πρέπει να βελτιώσουμε. Και όσο περνούσε ο χρόνος γινόμασταν λιγότερο επικίνδυνοι και δεν δείξαμε καθόλου καλά σημάδια. Χάσαμε την ενέργεια μας, την πίεση μας. Με αποτέλεσμα να δεχτούμε και το δεύτερο γκολ. Βέβαια και εκεί είχαμε δοκάρι και την ευκαιρία να μπούμε ξανά στο παιχνίδι. Και τελικά δεχτήκαμε και ένα τρίτο γκολ. Η αλήθεια είναι ότι στο τέλος και εγώ άνοιξα πολύ την ομάδα. Μετά το 2-0 δεν είχαμε να χάσουμε κάτι.

Παρόλα αυτά είναι η αλήθεια ότι μας έλειψε η αποφασιστικότητα που πρέπει να έχουμε στα εκτός έδρας παιχνίδια. Η ομάδα έχει πάρει μόνο έναν βαθμό εκτός έδρας και αυτό δείχνει κάτι. Πρέπει να παλέψουμε ακόμα περισσότερο, δεν φτάνει μόνο η τεχνική και η διάθεση να παίξεις ποδόσφαιρο. Πρέπει να είσαι πολύ δυνατός και στις μονομαχίες και να γίνουμε σκληροί και "κακοί" θα έλεγα. Αυτό λείπει από την ομάδα μας.

«Γιατί αν δεν πάρεις αποτελέσματα εκτός έδρας θα είναι πολύ δύσκολη η παραμονή στην κατηγορία. Δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας να κλάψουμε, έχουμε το παιχνίδι της Τετάρτης οπότε θα πρέπει να πάμε να διεκδικήσουμε εκεί κάτι καλύτερο. Συγχαρητήρια στον Πλατανιά για τη νίκη του».
Για ποιο λόγο η ομάδας σας είχε αυτή την εικόνα;

«Νομίζω ότι είχαμε και αρκετούς παίκτες κουρασμένους. Είχαμε και εμείς ματς την Τετάρτη, έχουμε ένα πρόβλημα στο βάθος το οποίο δεν είναι μεγάλο. Από εκεί και πέρα θέλαμε να παίξουμε πιο έξυπνα. Να δώσουμε χώρους στον Πλατανιά για να εκμεταλλευτούμε στην συνέχεια τους χώρους. Και δυστυχώς την πατήσαμε εμείς έτσι ενώ το λέγαμε ότι εμείς πρέπει να το κάνουμε αυτό σε εκτός έδρας παιχνίδι να δεχόμαστε γκολ στις αντεπιθέσεις.

Γιατί; Γιατί η φιλοσοφία της ομάδας μέχρι τώρα ήταν να παίξει ποδόσφαιρο. Προσπαθούμε να το αλλάξουμε αλλά δεν αλλάζει αυτό από τη μια στιγμή στην άλλη. Γι' αυτό λέω ότι πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί. Είναι εντελώς άλλη η εικόνα που πρέπει να έχεις στα εκτός παιχνίδια από τα εντός. Εμείς με τον τρόπο που παίζουμε μέχρι τώρα είναι δύσκολο να πάρουμε εκτός έδρας βαθμούς. Πρέπει να το αλλάξουμε γρήγορα».

Είναι από τις πιο βαριές ήττες για τον Πανιώνιο. Που οφείλεται στην απόδοση του Πλατανιά ή στην κακή δική σας απόδοση;

«Δεν νομίζω ότι ο Πλατανιάς έπαιξε τόσο καλά μέχρι το 1-0. Μετά που ήμασταν με δέκα παίκτες φάνηκε περισσότερο. Το θέμα είναι πως όταν είναι 2-0 το σκορ και παίζεις με δέκα ρισκάρεις. Εμείς δεν καθίσαμε να τελειώσει το παιχνίδι 2-0, θα μπορούσα να κλείσω την ομάδα πίσω. Θέλαμε να διεκδικήσουμε κάτι. Ήταν δική μου επιλογή να ανοιχτεί η ομάδα. Εμείς δεν είχαμε να χάσουμε κάτι. Αυτός ήταν ο λόγος που ήμασταν ανοικτά».

Ποια είναι η άποψη σας για τον Πλατανιά;
«Ο Πλατανιάς έχει καλή ομάδα, καλό ρόστερ και πιστεύω θα πάει καλά. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να πάει καλύτερα».

Έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος, που πιστεύετε ότι θα κριθεί η παραμονή, στους πόσους βαθμούς;
«Εμείς ούτως η άλλως ξέραμε από την αρχή ότι είναι δύσκολα τα πράγματα. Δεν μπορείς να είσαι ακόμα σίγουρος. Αυτό που γίνεται με την Νίκη Βόλου έχει φέρει μεγάλες διαφοροποιήσεις στο πρωτάθλημα. Άλλο να αγωνίζεται μια ομάδα που μπορεί κάποιος να χάσει βαθμούς και άλλο να παίρνεις χωρίς να αγωνιστείς τρεις βαθμούς. Είναι κάτι που για μένα δεν είναι σωστό στο πρωτάθλημα. Η Νίκη Βόλου έπαιζε κάποιες ομάδες έπαιξαν για να την κερδίσουν κάποιες άλλες έχασαν βαθμούς και τώρα όλοι κερδίζουν. Είναι κάτι που θα φέρει μεγάλες διαφοροποιήσεις και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος».

Δεν υπάρχουν σχόλια