Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αναστασιάδης: «Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς»

Στην κακή εικόνα του ΠΑΟΚ, αλλά και στο γεγονός πως ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος από την ομάδα του στάθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης, μιλώντας...

Στην κακή εικόνα του ΠΑΟΚ, αλλά και στο γεγονός πως ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος από την ομάδα του στάθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.

 "Ήμασταν πολύ κακοί, κάναμε πολλά λάθη. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Τους το είπα και στα αποδυτήρια. Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς. Πρέπει να μαζέψουμε άμεσα τα κομμάτια μας.

Δεχθήκαμε δύο γρήγορα γκολ. Το ένα το κάναμε δώρο, ως συνήθως. Όταν παίζεις έτσι, πρέπει να ευχαριστείς την Παναγιά που έφυγες νικητής από το γήπεδο. Αν παίζουμε έτσι, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα από αυτά που θέλουμε. Ασχολούμασταν με τους διαιτητές, μπήκαμε νωθρά, δεν βάλαμε τα πόδια μας, δεν τρέξαμε, δεν πηδάμε και ο αντίπαλος έχει περισσότερες τελικές μέσα στην Τούμπα.

Αυτά δεν είναι πράγματα που θέλουμε να έχουμε στον ΠΑΟΚ. Ποιος φταίει; Εγώ! Εγώ θα κοιτάξω να τα αλλάξω αυτά. Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές, αλλά δεν τις θέλουμε.

Αν δεν τρέξεις δεν μπορείς να παίξεις. Μπήκαν δύο παιδιά (Γκολάσα, Παπαδόπουλος) έτρεξαν, δημιούργησαν και σ' ένα 20λεπτο καταφέραμε να κάνουμε κάποια πράγματα. Όταν μπήκε το τρίτο γκολ, οπισθοχωρήσαμε, κι αυτό εμένα δεν μου αρέσει καθόλου. Είναι ανεπίτρεπτο και δεν πρέπει να ξανασυμβεί", τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια