Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Αυτό το ποδόσφαιρο τους το χαρίζουμε...»

Τα παράπονα του Πανιωνίου για την διαιτησία του Δελφάκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Νίκος Ζαμάνης, μέσω δήλωσης το...

Τα παράπονα του Πανιωνίου για την διαιτησία του Δελφάκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Νίκος Ζαμάνης, μέσω δήλωσης του στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ.

Αναλυτικά ο Διευθυντής του Ποδοσφαιρικού τμήματος τόνισε:

"Ο Ιστορικότερος σύλλογος της χώρας, απαιτεί σεβασμό. Στην Τούμπα υπήρξε ξεκάθαρη "σφαγή" και αλλοίωση αποτελέσματος. Εμείς στέλνουμε το δικό μας μήνυμα. Κανείς δεν θα παίξει με τον ιδρώτα των προπονητών και των ποδοσφαιριστών μας. Θα πετύχουμε τους στόχους μας, κόντρα σε αυτούς που δεν μας υπολογίζουν, ως μια από τις ομάδες που παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα. Εάν κάποιοι δεν θέλουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο να κερδίζει αυτός που πραγματικά το αξίζει, τότε αυτό το ποδόσφαιρο τους το χαρίζουμε".

3 σχόλια

  1. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩ ΠΑΙΞΑΜΕ ΩΡΑΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΣΑΙΖΟΝ,ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΟΙΤΑΞΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΙΚΗΣΗ .ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΑΙΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν βγήκαμε να κάνουμε τις ίδιες δηλώσεις π.χ. όταν παίξαμε με τις γαυριέλες (τόσο στο κύπελλο όσο και στο πρωτάθλημα) και σταθήκαμε μόνο στο ότι παίξαμε καλύτερα ; Γιατί δεν σταθήκαμε και τώρα μόνο στο γεγονός ότι παίξαμε καλύτερα ; Δεν νομίζω να αρέσει σε κανέναν μας να μας χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ για να σκοπούς άλλων κατώτερων ομάδων. Και τέλος, δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό μια ομάδα όπως ο Πανιώνιος, με πολύ μικρό budget, σε σχέση με άλλες ομάδες, να σαρώνει τους τίτλους ; Αυτό δείχνει efficient planning, σε μετατρέπει ομάδα μοντέλο και ταυτόχρονα δείχνει τι σούργελα κυκλοφορούν εκεί στο πειραιά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανιωναρα πανω απο ολα.4 Ιανουαρίου 2015 στις 6:49 μ.μ.

    Να
    μας πουν κ για τα δυο γκολ του παοκ οι ακριβοδικαιοι αρχιδιαιτητες που
    σχολιαζουν τις αμφισβητουμενες φασεις?Ειδικα για το πρωτο που το οφσαιντ
    δινεται κορνερ..το δευτερο καθαρο πλαγιο το δινει φαουλ..Να μην μιλαμε
    για 3 μονο και θα πρεπει να τονιστεί κ απο τη διοικηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή