Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μάγκικη πρόκριση στους «8»!

Την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε με την… μαγκιά του ο Πανιώνιος, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με την Βέρ...

Την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε με την… μαγκιά του ο Πανιώνιος, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με την Βέροια. Στον πρώτο αγώνα ο Ιστορικός είχε κερδίσει με 2-1.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρέταξε την ομάδα με πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, θέλοντας να δώσει ανάσες ξεκούρασης στους θεωρητικά βασικούς παίκτες του ενόψει το ερχόμενου σημαντικού αγώνα με τον Πανθρακικό για το πρωτάθλημα.

Οι κυανέρυθροι, όμως, παρά τις πολλές αλλαγές παρουσίασαν καλή εικόνα, με σωστή αμυντική λειτουργία και επιθετικά φάνηκαν απειλητικοί με τον σκόρερ Μασούρα, αλλά και τους Φούντα, Καθάριος.

Το παιχνίδι

Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας δεν επιφύλασσε ιδιαίτερες συγκινήσεις. Οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε παιχνίδι κέντρου, με τις δυνατές μονομαχίες να έχουν τον πρώτο λόγο.

Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη είχαν καλή αμυντική λειτουργία, μη επιτρέποντας στους γηπεδούχους να κάνουν τελικές προσπάθειες.

Στην «επανάληψη» το παιχνίδι άνοιξε, με την Βέροια να προσπαθεί να φανεί πιο απειλητική, όμως οι κυανέρυθροι διατήρησαν τον έλεγχο του ματς.

Μάλιστα, ο Πανιώνιος είχε την ευκαιρία σε κάποιες καλές αντεπιθέσεις που δημιούργησε να φτάσει στην επίτευξη ενός τέρματος, όμως οι Φούντας, Καθάριος και Μασούρας δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που είχαν.

Τελικά, στο 80’, η ομάδα του Ουζουνίδη κατάφερε να βρει δίχτυα και να κάνει το μεγάλο βήμα πρόκρισης. Οι παίκτες του Πανιωνίου έπαιξαν με έξυπνη κομπίνα ένα φάουλ, ο Μπουμάλ από δεξιά έκανε τη σέντρα και ο Μασούρας με ψύχραιμο πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ.

Στη συνέχεια, η Βέροια έκανε την προσπάθεια για να επανέλθει στον δρόμο της πρόκρισης, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν στο 85’ να κάνει το 1-1 με σκόρερ τον Καλτσά.

Έτσι, ο Πανιώνιος, ο οποίος αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στο βασικό του σχήμα, πήρε δίκαια την πρόκριση για την φάση των «8» του θεσμού.

ΒΕΡΟΙΑ: Τζινάρ, Μαλόν, Βέρτζος, Όστοϊτς, Αμαραντίδης, Μαπλάφας, Βεργώνης (57’ Βάσκεθ), Γεωργιάδης (70’ Παυλίδης), Εσπάρθα (57’ Καλτσάς), Ντουμίτρου, Κάμπορα

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Πάνος, Χατζηισαΐας, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Γκέζος, Σιώπης, Καθάριος (67’ Μπουμάλ), Μπούζας (88’ Γκίνη), Φούντας (67’ Κολοβός), Μασούρας

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια