Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παντίδος στα panionianea.gr: «Ο Πανιώνιος δεν πρόκειται να πέσει»

Αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr παραχώρησε ο αρχηγός του Πανιωνίου, Νίκος Παντίδος. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός μίλησε γ...

Αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr παραχώρησε ο αρχηγός του Πανιωνίου, Νίκος Παντίδος.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός μίλησε για την εικόνα του Ιστορικού στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, για το τι έλειψε από την ομάδα, για το αν υπάρχει αισιοδοξία για την παραμονή, αλλά και για τους Τερεζόπουλο, Ουζουνίδη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο κλίμα που υπάρχει στα κυανέρυθρα αποδυτήρια, στην τωρινή διοίκηση της ΠΑΕ, αλλά και στις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Αναλυτικά o Νίκος Παντίδος μίλησε στα panionianea.gr...

-Για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος:
«Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερα. Δεν είμαι ευχαριστημένος. Η ομάδα θα μπορούσε σε αρκετά παιχνίδια να έχει πάρει τους τρεις βαθμούς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πιστεύω ότι στον δεύτερο γύρο, με την δουλεία που γίνεται με τον προπονητή μας θα έχουμε περισσότερη συγκέντρωση και προσοχή για να πάμε καλύτερα».

Για το τι έλλειψε από τον Πανιώνιο:
«Πιστεύω ότι αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και πιο σοβαροί θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς».

Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας:
«Η ομάδα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Σε κάθε παιχνίδι δημιουργεί πολλές φάσεις. Αν προσέξουμε αμυντικά κάποια λάθη και επιθετικά είμαστε πιο αποτελεσματικοί, τότε πιστεύω ότι σε κάθε παιχνίδι θα είμαστε και καλύτεροι και θα πάρουμε και περισσότερους βαθμούς».

Για το αν υπάρχει αισιοδοξία για την παραμονή:
«Σίγουρα είμαστε αισιόδοξοι. Ο Πανιώνιος δεν πρόκειται να πέσει, δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα. Πιστεύω ότι στο τέλος θα εκπληρώσουμε τον στόχο μας».

Για τον Δημήτρη Τερεζόπουλο και τον Μαρίνο Ουζουνίδη:
«Είναι ένας προπονητής που μας έμαθε πάνω απ’ όλα να έχουμε πειθαρχεία στο παιχνίδι μας. Μας έμαθε πολλά πράγματα και ήταν τιμή μας που δουλέψαμε μαζί του. Τώρα, όμως, είμαστε με τον κ. Ουζουνίδη, πρέπει να ακούμε τι μας λέει και να τα βγάζουμε στο γήπεδο, προκειμένου να εκπληρωθεί ο στόχος».

Για το κλίμα στην ομάδα:
«Το κλίμα είναι το καλύτερο. Όλα αυτά τα χρόνια ο Πανιώνιος φημίζεται για τα αποδυτήρια του, για το κλίμα του. Είμαστε μία οικογένεια και έτσι θα πορευτούμε. Πιστεύω ότι με αυτό το κλίμα και ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή όλα θα πάνε καλά».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την προσωπική του απόδοση:
«Είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές. Θα μπορούσα βέβαια να έχω δώσει ακόμη περισσότερα πράγματα στον Πανιώνιο. Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός και δενόμαστε ακόμα περισσότερο μεταξύ μας, τότε και εγώ θα φαίνομαι περισσότερο, αλλά και η ομάδα θα τα πηγαίνει πολύ καλύτερα».

-Για το αν προτιμά να αγωνίζεται ως στόπερ ή αμυντικό χαφ:
«Πιστεύω ότι η θέση μου είναι στόπερ και εκεί αποδίδω καλύτερα. Βέβαια, αν ο προπονητής μου θέλει να με δοκιμάσει σε κάποια άλλη θέση δεν θα έχω πρόβλημα. Πάνω απ ‘όλα είναι η ομάδα».

-Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες:
«Θέλω πάνω απ΄όλα να σωθεί ο Πανιώνιος, αυτό έχω στο μυαλό μου. Από εκεί και πέρα μακάρι να είμαι υγιείς και κάποια στιγμή να παίξω σε ομάδα του εξωτετικού».

-Για την τωρινή διοίκηση της ομάδας:
«Επειδή έχω ζήσει 1,5 χρόνο στην ομάδα, έχω να πω ότι η τωρινή διοίκηση είναι δίπλα μας και σε θέμα οργάνωσης και σε θέμα οικονομικό. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Από την πλευρά μας και εμείς προσπαθούμε με την απόδοση μας να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Επιμέλεια-Συνέντευξη: Γιώργος Καρμίρης
Φωτογραφίες: Λυδία Πετροπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια