Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Είμαστε Πανιώνιος...»

«Είμαστε Πανιώνιος, πρέπει να σώσουμε την ομάδα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Νίκος Παπαδόπουλος αναφερόμενος στην "μάχη" της παραμον...

«Είμαστε Πανιώνιος, πρέπει να σώσουμε την ομάδα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Νίκος Παπαδόπουλος αναφερόμενος στην "μάχη" της παραμονής.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ανέφερε πως ο Πανιώνιος ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα και μπορεί να χτυπήσει κάθε ομάδα.

Αρχικά τόνισε: «Συνεχίζεται η προσπάθεια, είμαστε Πανιώνιος, πρέπει να σώσουμε την ομάδα όσο γίνεται πιο γρήγορα και ελπίζω να το καταφέρουμε» σχολίασε ο Παπαδόπουλος. Ο γκολκίπερ του Πανιωνίου μίλησε

Για τα γκολ που δέχτηκε: Όπως ξέρει όλη η Ελλάδα κι η Ευρώπη ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα. Νομίζω πως ανταποκριθήκαμε καλά και ίσως αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί να παίρναμε έναν βαθμό.

Για το πλάνο του Πανιωνίου: Παίξαμε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα και να χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις. Είχαμε κάποιες φάσεις, αλλά δεν σκοράραμε, ο Ολυμπιακός σκόραρε και χάσαμε.

Το συμπέρασμα για τον Πανιώνιο: Είμαστε καλή ομάδα η οποία δεν κοιτάει αντίπαλο. Μπαίνουμε στο γήπεδο για τη νίκη, ήμασταν λίγο άτυχοι, κυρίως λόγω απειρίας. Εχουμε βγάλει μια καλή εικόνα και μπορούμε να χτυπήσουμε κάθε ομάδα.

Για το μέλλον του: Προσπαθώ για το καλύτερο για να πετύχει ο Πανιώνιος τους στόχους. Θέλω να διακριθώ με την ομάδα, ανανέωσα δυο χρόνια και το μέλλον μου εκτός εξαιρετικού απροόπτου συμβαδίζει μαζί του

Δεν υπάρχουν σχόλια