Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μένει... Πλατεία ο Κολοβός!

Παίκτης του Πανιωνίου θα παραμείνει έως και το Καλοκαίρι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο Δημήτρης Κολοβός. Ο δανεισμός του νεαρο...

Παίκτης του Πανιωνίου θα παραμείνει έως και το Καλοκαίρι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο Δημήτρης Κολοβός.

Ο δανεισμός του νεαρού μεσοεπιθετικού, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν, μία εξέλιξη που αν μη τι άλλο είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Άλλωστε, ο έμπειρος προπονητής υπολογίζει πολύ στην αγωνιστική αξία του Κολοβού και σίγουρα η αναμενόμενη παραμονή του στην... Πλατεία του "λύνει" τα χέρια.

Από εκεί και πέρα, τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει πλέον για την οριστικοποίηση της απόκτησης με την μορφή δανεισμού του Σπύρου Ρισβάνη από τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, στον Πανιώνιο εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του Αντώνη Πετρόπουλου, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, ενώ ψηλά στην μεταγραφική λίστα υπάρχει και ο Νίκος Καθάριος.

Ο νεαρός μέσος αγωνίστηκε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος στον Πανθρακικό ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και φαίνεται πως στον Ιστορικό ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές για να τον φέρουν... στη Νέα Σμύρνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια