Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ο τραυματισμός του Χάνκοκ συσπείρωσε τον Πανιώνιο»

Στο γεγονός πως ο Πανιώνιος πήρε το προβάδισμα από την αρχή του αγώνα και η ομάδα του έπρεπε να κυνηγάει το σκορ στάθηκε ο Δημήτρης Κουστ...

Στο γεγονός πως ο Πανιώνιος πήρε το προβάδισμα από την αρχή του αγώνα και η ομάδα του έπρεπε να κυνηγάει το σκορ στάθηκε ο Δημήτρης Κουστένης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Πανελευσινιακού:

"Ευχαριστώ τον κόουτς για τα καλά λόγια. Θα πρέπει να πω τα δεκαπλάσια για τον Πανιώνιο που δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Είχαμε πει στα παιδιά πως ο τραυματισμός του Χάνκοκ θα συσπείρωνε τους υπόλοιπους παίκτες του Πανιωνίου και αυτό φάνηκε από το πρώτο λεπτό. Εμείς χάσαμε τις περισσότερες μονομαχίες και έτσι βρεθήκαμε πίσω με μεγάλη διαφορά. Στη συνέχεια όπως ήταν φυσιολογικό αντιδράσαμε, αλλά συνεχώς κυνηγούσαμε στο σκορ. Θα μπορούσαμε και με τύχη στο τέλος να κερδίσουμε τον αγώνα με ένα σουτ. Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά που δουλεύουν πολύ καλά.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Εμείς έχουμε πετύχει το αρχικό μας πλάνο που ήταν τέσσερις νίκες μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και το λέω γιατί τώρα έχουμε τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Στο δεύτερο γύρο θα παλέψουν όλες οι ομάδες μέχρι τέλους. Πρέπει να δουλέψουμε στη διακοπή για να επιστρέψουμε πιο έτοιμοι. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για τη νίκη και καλή συνέχεια".


Δεν υπάρχουν σχόλια