Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κολοβός: «Σημαντικός και ο βαθμός»

Για το αν αφήνει ικανοποιημένο τον Πανιώνιο η ισοπαλία με τον Ατρόμητο μίλησε ο Δημήτρης Κολοβός. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ρωτήθηκε επίσ...

Για το αν αφήνει ικανοποιημένο τον Πανιώνιο η ισοπαλία με τον Ατρόμητο μίλησε ο Δημήτρης Κολοβός.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ρωτήθηκε επίσης για το αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στον Ιστορικό και με το νέο έτος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι: «Μπορούμε να πούμε ότι δεν είμαστε ευχαριστημένοι, γιατί από την στιγμή που έμειναν με 10 παίκτες θέλαμε να κερδίσουμε. Όμως, και ο βαθμός είναι σημαντικός, γιατί όλοι οι βαθμοί χρειάζονται για να σωθεί η ομάδα».

Για το αν τελικά είναι ικανοποιημένος από τον βαθμό: «Ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα. Μείναμε δύο φορές πίσω στο σκορ και είναι σημαντικός ο βαθμός. Τώρα κοιτάμε τη συνέχεια, που σίγουρα είναι δύσκολη».

Για τα αμυντικά λάθη της ομάδας: «Για να μπουν τα γκολ πρέπει να γίνουν λάθη. Τα δικά μας λάθη τα εκμεταλλεύτηκε ο Ατρόμητος και μείναμε δύο φορές πίσω στο σκορ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς κρατάμε την αντίδραση που είχαμε».

Για το αν θα συνεχίσει στον Πανιώνιο και με το νέο έτος: «Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω κάτι σίγουρο. Βρίσκομαι στον Πανιώνιο, κοιτάω την ομάδα μου και ότι είναι να συμβεί θα συμβεί. Θέλω να είμαι συγκεντρωμένος και να βοηθήσω τον Πανιώνιο να σωθεί φέτος».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια