Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης ο... εκλεκτός!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι από την Τρίτη (09/12) ο νέος προπονητής του Ιστορικού. Ο 46χρονος τεχνικός τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση τ...

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι από την Τρίτη (09/12) ο νέος προπονητής του Ιστορικού.

Ο 46χρονος τεχνικός τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου και πλέον αποτελεί και... τυπικά τον νέο τεχνικό ηγέτη της ομάδας.

Έτσι, η κυανέρυθρη ΠΑΕ δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Τερεζόπουλου και όπως αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση της "...σηματοδοτεί την απαρχή μιας σειράς ενεργειών της διοίκησης, που στόχο θα έχουν την ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος και την βελτίωση του ρόστερ κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Μαρίνο Ουζουνίδη.

Η μέχρι τώρα πορεία του κ. Ουζουνίδη τόσο στο ελληνικό, όσο και στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα, ταυτίζεται απόλυτα με την φιλοσοφία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, τον οποίο, είμαστε σίγουροι, ότι θα οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων του.

Η έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Ουζουνίδη, σηματοδοτεί και την απαρχή μιας σειράς ενεργειών της διοίκησης, που στόχο θα έχουν την ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος και την βελτίωση του ρόστερ κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

4 σχόλια

  1. Eυχομαι και ελπιζω η αλλαγη προπονητη να αλλαξη και την ψυχολογια των παικτων ,ουτως ωστε απο την Κυριακη ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ να ξεκινηση την ανοδικη πορεια που αξιζει να εχει. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ Κο.ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΗΤΑΝ
    ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΧΑΝ?
    Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή