Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στις λεπτομέρειες...

Ένας εξαιρετικός Πανιώνιος παρουσιάστηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο οποίος αν και ηττήθηκε με 2-0 από τον Ολυμπιακό, είχε πολύ καλή απ...

Ένας εξαιρετικός Πανιώνιος παρουσιάστηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο οποίος αν και ηττήθηκε με 2-0 από τον Ολυμπιακό, είχε πολύ καλή απόδοση και το σκορ θεωρείται… «μαγικό» με βάση την εικόνα του αγώνα.

Ο Ιστορικός είχε σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, η μπάλα όμως δεν του έκανε το χατίρι.

Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο Μήτρογλου στο 36’ και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (91’).

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος δεν μπήκε καθόλου φοβισμένα στον αγωνιστικό χώρο, είχε καλή λειτουργία στα ανασταλτικά του καθήκοντα και προσπαθούσε να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις.

Σε μία τέτοια φάση, ο Μπουμάλ στο 13’ δημιούργησε και έχασε μία πολύ ευκαιρία για τον Ιστορικό. Ο μεσοεπιθετικός των κυανέρυθρων μπήκε στην περιοχή, έκανε και το συρτό σουτ, όμως ο Ρομπέρτο έδιωξε με τα πόδια.

Τα επόμενα λεπτά κύλησαν χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, με τον Πανιώνιο να έχει πάει το παιχνίδι στα μέτρα του και τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να φανεί απειλητικός.

Μάλιστα, στον Πανιώνιο διαμαρτυρήθηκαν έντονα για δύο φάσεις. Στην πρώτη ο Γιάννου, αν και καλυπτόταν εμφανώς από τους αμυντικούς του Ολυμπιακού, υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και στην δεύτερη ο Μπουμάλ δέχτηκε φάουλ σε μία επικίνδυνη αντεπίθεση του Ιστορικού, με τον Λιαχούδη να μην δίνει τίποτα!

Οι γηπεδούχοι χωρίς να έχουν ευκαιρίες, στο 36’ μετά από εκτέλεση κόρνερ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Σιόβας πήρε την πρώτη κεφαλιά στην περιοχή, και ο Μήτρογλου από κοντά τη δεύτερη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Οι παίκτες του Πανιωνίου προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν καλή στιγμή στο 45’ με το δυνατό σουτ του Μασούρα να περνάει άουτ.

Το 1-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Ο Ιστορικός μπήκε καλά στην «επανάληψη» και στο 53’ είχε μία καλή στιγμή, με τον Πάνο να κάνει το ψιλοκρεμαστό πλασέ μέσα από την περιοχή και τον Ρομπέρτο να μπλοκάρει χωρίς δυσκολία.

Οι γηπεδούχοι μετά πήραν την κατοχή της μπάλας, πάγωσαν τον ρυθμό και έδειξαν να είναι ικανοποιημένοι με το υπέρ τους 1-0.

Η ομάδα του Ουζουνίδη με τους Γιάννου και Μπουμάλ, κυρίως, να έχουν την όρεξη να πάρουν προσπάθειες προσπάθησε μετά το 65’ να πάρει τον έλεγχο του ματς, κάτι που κατάφερε κιόλας.

Στο 71’ ο Μασούρας έκανε όμορφη ατομική έκανε και το σουτ, με τον Ρομπέρτο να σώζει την ομάδα του.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπουμάλ έφυγε σε επικίνδυνη αντεπίθεση, ο Μαζουάκου τον «γκρέμισε», όμως ο Λιαχούδης δεν είδε παράβαση και έτσι «κόπηκε» η επίθεση του Πανιωνίου!

Η καλή εικόνα του Πανιωνίου σε συνδυασμό με τον κακό Ολυμπιακό έφερε τις έντονες αποδοκιμασίες των φίλων των γηπεδούχων, οι οποίοι έβλεπαν τον Ιστορικό να πιέζει για την ισοφάριση.

Στο 83’ ο Πανιώνιος έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Μασούρα. Ο νεαρός άσος μπήκε στην περιοχή έκανε και όμορφο πλασαριστό σουτ, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι περνώντας ελάχιστα άουτ!

Τελικά, η μπάλα, η οποία δεν έκανε την χάρη στον Ιστορικό, την έκανε στον Ολυμπιακό στο 91’. Ο Μήτρογλου με πλασέ έγραψε το τελικό 2-0, ένα σκορ βέβαια «μαγικό» με βάση την εικόνα του παιχνιδιού.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Μπουμάλ με ανάποδο ψαλίδι προσπάθησε να σημειώσει ένα όμορφο τέρμα, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Μαζουακού, Μποτία (28’ λ.τρ. Σιόβας), Αμπιντάλ, Ελαμπντελαουΐ, Μανιάτης, Εντινγκά, Κασάμι (87’ Φορτούνης), Τσόρι, Αφελάι (61’ Ντοσεβί), Μήτρογλου.

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Οικονόμου, Αργυρόπουλος (61’ Ιμπαγάσα), Μπουμάλ, Μασούρας (84’ Σμυρλής), Σιώπης (75’ Μπούζας), Μητρόπουλος, Πάνος, Γιάννου.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

3 σχόλια

  1. Aneta tha mporouse o Istorikos na nikhsei (den epaize kai se kamia tromerh edra) opos kai sto kypello. Fysika oi diaithsia esose to thrino kai se ayto ton agona :
    1) Peripou sto 2:35 pernei o thrinos korner anti na dosei foul yper tou Panioniou
    2) Peripou sto 5:20 pernei o thrinos moufa foul
    3) Peripou sto 12:40 xarizei kitrinh sto thrino
    4) Peripou sto 16:14 den yparxei kanena offside
    5) Peripou sto 23:25 den dinei kokkinh sto thrino, oute kan sfyrizei foul
    6) Peripou sto 30:43 dinei anapoda to plagio yper tou thrinou
    7) To proto goal tou thrinou einai epithetiko foul logo trabhgmatos
    8) Peripou sto 70:13 dinei offside eno nomizo (prepei na ksanado thn fash) oti den einai giati h mpala prota akoumpaei palto tou thrinou kai meta thn pairnei o paixths mas
    9) Peripou sto 74:04 ginetai foul ston Mpoumal kai den dinei tipota
    Se kamia periptosh den einai klapsimo to parapano, anosia exoume se ayta anekathen giati oloi mas fovountai kai bazoun alla mesa, apla mhn erxontai kapoioi kai kanoun ton kokora me foustania giati einai gelioi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί το επιθετικό φάουλ στο γκολ δεν το αναφέρεται?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Isos na yparxei kosmos anamesa stous opadous mas pou na pisteyei oti einai dedomeno "megales" omades na eynoountai apo tetoies faseis opote den einai aksio anaforas ... se aytous pou isos pisteyoun ayto exo na po pos h megalh omada einai o Istorikos sto sygekrimeno kai oxi o thrinos, ayto fainetai an baleis xronika ta pragmata ... prota ginontai tetoies faseis, meta "nikas" kai meta ginesai "megalh" omada ... an den ginoun aytes oi faseis, tote den nikas kai meta den ginesai megalh omada, den bgazeis xartziliki apo ch. l. , meionontai ta esoda, kindyneyeis me ypobibasmo ktl ... Isos kapoioi na pisteyoun oti den htan epithetiko foul, se ayto omos yparxoun paradeigmata apo to thrino pou exei parei apeira tetoia sfyrigmata yper tou opote apokleietai na isxyei ayto ... kai mh biastei kaneis na pei oti ta pairnoun epeidh einai "megalh" omada, to analysa prin ayto ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή