Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αλεξανδρής: «Ευτυχισμένος στον Πανιώνιο»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εκτός έδρας νίκη της ομάδας επί του Πανελευσινιακού εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Βαγγέλης Αλεξανδρής...

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εκτός έδρας νίκη της ομάδας επί του Πανελευσινιακού εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ιστορικού:

"Θέλω να πω για τον κόουτς Κουστένη ότι είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά και έχει μεταμορφώσει την ομάδα της Ελευσίνας. Του αξίζουν μπράβο. Αν για την Ελευσίνα ήταν κομβικό παιχνίδι φανταστείτε ήταν για τη δική μας ομάδα. Περάσαμε μια σοκαριστική εβδομάδα με τον τραυματισμό του καλύτερου μας παίκτη του Χάνκοκ και δεν χαρήκαμε τίποτα, ούτε Χριστούγεννα, ούτε γαλοπούλες. Και μάλιστα τη στιγμή που κάναμε αλλαγή με τον Ταμπς, ο οποίος θα μας έδινε αυτά που έλειπαν από την ομάδα.

Είμαι ευτυχισμένος στον Πανιώνιο από την αγάπη του κόσμου και είμαι υπερήφανος για τα παιδιά που δουλεύουν καταπληκτικά σε απίστευτους ρυθμούς. Είμαι σίγουρος πως με την προσπάθεια που κάνουμε θα πετύχουμε τον στόχο μας. Για το παιχνίδι είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Κάναμε καλό ξεκίνημα που μας επέτρεψε να μείνουμε στο παιχνίδι όταν κάναμε τα λάθη που ήταν οδυνηρά στο τέλος και παραλίγο να χάσουμε τον αγώνα. Αυτή όμως είναι η ομορφιά του μπάσκετ. Καλή συνέχεια στον Τζίμη και μακάρι να μείνουν και οι δύο ομάδες"

Δεν υπάρχουν σχόλια