Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήταν... ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ!

Επιστροφή στη Νέα Σμύρνη, επιστροφή και στις νίκες για τον Ιστορικό, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ. Οι κυανέρυθροι μετά από τις...

Επιστροφή στη Νέα Σμύρνη, επιστροφή και στις νίκες για τον Ιστορικό, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ.

Οι κυανέρυθροι μετά από τις δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες με Κέρκυρα και Παναιτωλικό, κατάφεραν να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα και χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες πήραν πολύ σημαντική νίκη επί του ΟΦΗ.

Πολύ καλή απόδοση από τους κυανέρυθρους στο δεύτερο ημίχρονο και με τους Κολοβό, Γιάννου σκόρερ, αλλά και κορυφαίους της ομάδας στην «επανάληψη», έκαμψαν την αντίσταση των φιλοξενούμενων, ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν και ακόμη ένα τέρμα.

Ντεμπούτο με νίκη για τον Μαρίνο Ουζουνίδη στο πάγκο του Ιστορικού, με τον Έλληνα προπονητή να ζει το πρώτο του παιχνίδι με τον Πανιώνιο πολύ έντονα από τον πάγκο.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος από τα πρώτα λεπτά έδειξε πως θέλει πολύ τη νίκη και μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να φτάσει στο γρήγορο γκολ.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη με κύριους εκφραστές επιθετικά τους Φούντα και Ιμπαγάσα προσπαθούσε να διασπάσει την διπλή ζώνη άμυνας του ΟΦΗ.

Ο Αργεντινός μέσος του Πανιωνίου είχε κάποιες καλές ενέργειες, χωρίς όμως να καταλήγουν σε τελική φάση.

Στο 16’ ο Μπουμάλ είχε μία πολύ καλή στιγμή, όμως το πλασέ που έκανε μέσα από την περιοχή ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο Λόρια.

Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Πανιώνιο ναι μεν να έχει τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς ωστόσο να μπορεί να βρει διαδρόμους προς την εστία του Λόρια.

Από την άλλη οι Κρητικοί είχαν αμυντικές βλέψεις στο παιχνίδι και προσπαθούσαν με κάποια αντεπίθεση να «χτυπήσουν».

Έτσι, το 0-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε πολύ δυνατά στην «επανάληψη» και στο 50’ έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.

Ο Γιάννου με τακουνάκι-πάσα έδωσε την μπάλα στον Κολοβό (είχε περάσει στην θέση του τραυματία Φούντα), ο οποίος έπιασε ωραίο σουτ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Λόρια.

Δύο λεπτά αργότερα, όμως, ο Κολοβός δεν στάθηκε εκ νέου άτυχος και με εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα να… αναπαυτεί στην γωνία της εστίας του τερματοφύλακα του ΟΦΗ, κάνοντας το 1-0 για τον Ιστορικό.

Ο Πανιώνιος συνέχισε το ίδιο δυναμικά και στη συνέχεια και στο 58’ είχε μία ακόμη καλή στιγμή, με τον Γιάννου να κάνει το δυνατό σουτ, στέλνοντας όμως την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Λόρια.

Στο 70’ η καλή εμφάνιση του Ιστορικού επισφραγίστηκε με ένα ακόμη γκολ. Ο Μητρόπουλος με μακρινή όμορφη μπαλιά βρήκε τον Γιάννου, ο οποίος με πανέμορφο πλασέ έκανε το 2-0.

Στα τελευταία λεπτά ο Πανιώνιος έχασε μία ακόμη πολύ μεγάλη ευκαιρία, όμως ο Λόρια έδιωξε με δυσκολία την κοντινή δυνατή κεφαλιά του Κολοβού.

Τελικό σκορ 2-0 στη Νέα Σμύρνη και ο Ιστορικός επέστρεψε στις επιτυχίες, με ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο»

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Γιάννου, Ιμπαγάσα (90’ Μπούζας), Φούντας (46’ λ.τρ. Κολοβός), Σιώπης, Μηξτρόπουλος, Μπουμάλ (85’ Πάνος)

ΟΦΗ: Λόρια, Αντελέγε, Μπανούσης, Τζορτζ (35’ λ.τρ. Πετρόπουλος), Φερνάντες (59’ Ροβίθης), Λαμπρόπουλος, Μεϊτέ, Μπερεμπασβίλι, Στάθης, Μακρής

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ
    ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας δουλευέτε έτσι ? Σε άλλο γήπεδο είσασταν? Η άμυνα ήταν τραγική σε άλλο ένα ματς και η υπόλοιπη λειτουργία της ομάδας με ό,τι αυτοματισμούς θυμόταν από τον Τερεζόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή