Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Ο Πανιώνιος αποτελεί πρόκληση»

Για την απόφαση του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου, τον τομέα που θέλει να βελτιώσει στην ομάδα, αλλά και το ερχόμενο εντός...

Για την απόφαση του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου, τον τομέα που θέλει να βελτιώσει στην ομάδα, αλλά και το ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 46χρονος προπονητής στην κάμερα της Nova:

Για την παρουσία του στον Πανιώνιο: «Οι μέρες είναι λίγες, δεν μπορούμε να αλλάξουμε και πολλά πράγματα γιατί έχουμε και τα παιχνίδια μπροστά μας. Πρέπει να προσπαθήσουμε, σε ένα-δύο πράγματα που έχω επικεντρωθεί εγώ, να δώσουμε βάση εκεί και να τα βελτιώσουμε. Είναι λάθος να πας να αλλάξεις πολλά πράγματα. Η ομάδα είχε καλή εικόνα, σίγουρα θα μπορούσε να έχει περισσότερους βαθμούς, θεωρώ ότι έχει γίνει καλή δουλειά. Από εκεί και πέρα ο κάθε προπονητής έχει την δική του φιλοσοφία και αυτό προσπαθώ να περάσω στα παιδιά ενόψει και του αγώνα της Κυριακής».

Για τις επαφές του με την διοίκηση της ομάδας: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μετά από την αλλαγή του προπονητή μιλήσαμε με τους ανθρώπους του Πανιωνίου, μου είπαν κάποια πράγματα. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα ήταν γνωστές και στους ανθρώπους του συλλόγου, αλλά και σ' εμάς που ήμασταν απ' έξω. Ο Πανιώνιος από μόνος του σαν όνομα αποτελεί πρόκληση, αλλά και το γεγονός ότι στην ομάδα βρίσκονται πολλοί νεαροί παίκτες ήταν θα έλεγα το «κλικ» για να δεχθώ την πρόταση του συλλόγου».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Δεν θα έλεγα ότι είναι καθοριστικό το παιχνίδι, όμως σίγουρα είναι πολύ σημαντικό. Ακολουθεί μία σειρά με παιχνίδια κόντρα σε ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και τώρα παίζοντας με μία ομάδα που είναι κοντά σε εμάς και έχει τους ίδιους στόχους θα είναι σημαντικό να κερδίσουμε. Δεν έχει εύκολα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Σίγουρα έχουμε αρκετά νέα παιδιά, όμως αυτό που είπα στους παίκτες είναι όλοι κρινόμαστε σαν επαγγελματίες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην κάνουμε ατομικά λάθη. Θα πρέπει να μπορέσουμε να πάρουμε το παιχνίδι, για να πάρουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα μας δώσει περισσότερο χρόνο να δουλέψουμε».

Για την κατάσταση του ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ έρχεται με κάποια προβλήματα. Είναι μία ομάδα δυνατή, που η μέχρι τώρα παρουσίας της εκτός έδρας όμως δεν είναι και η καλύτερη. Παίζει ψυχωμένα όμως και θα πρέπει να είμαστε καλοί και σε αυτόν τον τομέα για να νικήσουμε».

Για το τι περιμένει από την ομάδα: «Σημασία έχει να παίξουν τα παιδιά στο επιθετικό κομμάτι με αυτοπεποίθηση στον εαυτό τους, θα πρέπει όμως να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι. Στο τέλος μένει το αποτέλεσμα. Εκεί θα πρέπει να δώσουμε έμφαση πλέον. Στο πρωτάθλημα σημασία έχουν οι βαθμοί. Μείναμε αρκετά πίσω γιατί χάσαμε παιχνίδι και λόγω ατυχίας, αλλά και επειδή σε κάποια παιχνίδια ο αντίπαλος ήταν καλύτερος».

Για το που χρειάζεται μεγαλύτερη βελτίωση ο Πανιώνιος: «Η αμυντική λειτουργία χρειάζεται μεγαλύτερη βελτίωση. Εκεί είχε περισσότερο πρόβλημα η ομάδα. Σίγουρα θα είχαν δουλευτεί και από τον προηγούμενο προπονητή, αλλά θα πρέπει να επιμείνουμε περισσότερο εκεί, ώστε να περιορίσουμε τους κινδύνους».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια