Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μητρόπουλος: «Να δείξουμε ότι θέλουμε το ματς»

Για τον νέο προπονητή της ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη, το ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά και για τον Δημήτρη Τερεζόπουλο μίλ...

Για τον νέο προπονητή της ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη, το ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά και για τον Δημήτρη Τερεζόπουλο μίλησε ο Παύλος Μητρόπουλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αμυντικό μέσος του Πανιωνίου στην κάμερα της Nova:

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη: «Είναι ένας έμπειρος προπονητής, έχει δουλέψει σε πολλές ομάδες και γνωρίζει από δύσκολες καταστάσεις. Δουλεύει κάποιες αδυναμίες που είχαν προκύψει μέσα από τα ματς. Κάθε προπονητής έχει την δική του φιλοσοφία. Έτσι όπως ο κ. Τερεζόπουλος έκανε μία φοβερή δουλειά, απλά δεν τον ευνόησαν τα αποτελέσματα, το ίδιο ελπίζουμε να κάνει και ο κ. Ουζουνίδης, να βάλει κάποια δικά του στοιχεία και να αλλάξει τον τρόπο που αμυνόμαστε πιο πολύ. Από εκεί και πέρα, πάντα με κάποια αλλαγή ψυχολογίας αλλάζει κάπως η ψυχολογία. Και το ματς με τον ΟΦΗ είναι για εμάς ένα από τους επόμενους τελικούς».

Για το ματς με τον ΟΦΗ:«Περιμένω να μπούμε ψυχωμένα, να μπούμε δυνατά, να δείξουμε από το πρώτο λεπτό ότι θέλουμε το ματς. Μακάρι να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, το οποίο θα μα λύσει τα πόδια, γιατί έχουμε δείξει και στα προηγούμενα ματς ότι όσο πέρναγε ο χρόνος ήταν κατά μας. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο ματς, γιατί και ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα και θα έρθει για αποτέλεσμα».

Για το αν είναι “τελικός”: «Σίγουρα είναι τελικός για εμάς, διότι το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι δύσκολο. Αν δεν κερδίσουμε τις ομάδες που έχουμε τους ίδιους στόχους θα είναι μεγάλο πρόβλημα για την συνέχεια γιατί πέφτουν 4 ομάδες. Οπότε, μέχρι τον Απρίλιο θα γίνεται μάχη».

Για τον Δημήτρη Τερεζόπουλο: «Πάνω απ’ όλα ήταν καλός άνθρωπος και από εκεί και πέρα μας πέρασε κάτι που θα έχουμε όλη τη χρονιά, μία ομάδα επιθετική δηλαδή που σε κάθε ματς έβγαζε καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Πιστεύω ότι βοήθησε όλη την ομάδα και για ο χωρισμός ήταν δύσκολος γιατί είχαμε δεθεί και συναισθηματικά μαζί του».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια