Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Με συγκέντρωση για τη νίκη»

Για την καλή εμφάνιση του Πανιωνίου επί του Ολυμπιακού, αλλά και για το ερχόμενο σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο (21/12, 1...

Για την καλή εμφάνιση του Πανιωνίου επί του Ολυμπιακού, αλλά και για το ερχόμενο σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο (21/12, 17:15) μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ιστορικού στην κάμερα της Nova:

-Για την εμφάνιση με τον Ολυμπιακό: «Νομίζω ότι η παρουσία μας ήταν καλή. Είχα ευκαιρία να δω και δύο-τρία παιδιά μέσα από αυτόν τον αγώνα και δείξανε ότι έχουμε τη δυνατότητα να εξελιχθούνε, βοηθώντας τώρα την ομάδα, αλλά και στην πορεία. Μπορούνε να γίνουνε και καλύτεροι. Ήταν καλή η εικόνα μας. Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά η εμφάνιση μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

-Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι καθοριστικό. Είναι όμως ένα τοπικό ντέρμπι και το θέλουμε εμείς και ο κόσμος μας. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε πάρα πολύ καλοί. Ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή και δύσκολη ομάδα. Θεωρώ ότι αν έχουμε τη συγκέντρωση που είχαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια και τη συνοχή στις γραμμές μας θα μπορέσουμε να πάρουμε το παιχνίδι.

Ο Ατρόμητος βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εμείς μπορεί να έχουμε νεανική ομάδα, αλλά έχουμε ομάδα με ταλέντο και ενέργεια και αυτό το στοιχείο θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό το παιχνίδι. Νομίζω ότι αν τρέξουμε πολύ θα έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι».


Δεν υπάρχουν σχόλια