Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα στο ντέρμπι

Την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον Ατρόμητο γνώρισε η Κ20 του Πανιωνίου, στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι της ομάδας του Περ...

Την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον Ατρόμητο γνώρισε η Κ20 του Πανιωνίου, στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι της ομάδας του Περιστερίου ήταν πιο καλοί στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να σημειώσουν δύο τέρματα με τους Τσατσόπουλο και Λημνιό.

Ο Ιστορικός στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοση του, οι παίκτες του Κοροπούλη βρήκαν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να μειώσουν το σκορ.

Ο Πρέντι συνεργάστηκε όμορφα με τον Παναγιωτόπουλο, με τον τελευταίο μετά από κόντρες να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και να μειώνει σε 2-1.

Μετά από αυτό το τέρμα, ο Πανιώνιος πίεσε ακόμη περισσότερο και από την στιγμή που ο Ατρόμητος έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λημνιού, ανέβασε τις γραμμές του για να φέρει το ματς στα ίσια.

Στις καθυστερήσεις ο Ιστορικός είχε μεγάλη ευκαιρία με το δοκάρι του Μέξη, ενώ λίγο αργότερα ο Φερεντίνος έκανε το σουτ, η μπάλα φάνηκε να σταματάει στο χέρι αμυντικού του Ατρομήτου μέσα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής δεν... είδε κάτι!

Έτσι, το 2-1 για τον Ατρόμητο έμεινε έως το τέλος του αγώνα, με τον Ατρόμητο να φτάνει στην πρώτη θέση τον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο να μένει στην τρίτη θέση.

Πανιώνιος: Αστράς, Μέξης, Γιαλαμίδης, Καλύβας, Ρόπας, Πινιώτης, Παπανικολάου, Αρώνης, Πρέντι, Ντουρμισάι, Ντάγκρας

Έπαιξαν και οι: Παναγιωτόπουλος, Φερεντίνος, Πολυχρονιάδης

Ατρόμητος: Θεοδωράκης, Τζιτζικαλάκης, Γιαταγαννάκης, Τζίνοβιτς, Κρουσέλ, Παπασπύρος, Λημνιός, Νάτσος, Ρεγκάκος, Μπαστακός, Τσατσόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Κυριτσης, Βλάχος, Ζούκας

Δεν υπάρχουν σχόλια